kaca ngeunaan urang

Ngeunaan Longou

lila-lila

Saha Urang?

Longou International Business (Shanghai) Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2007 sareng ayana di pusat ékonomi--Shanghai.Éta mangrupikeun produsén aditif bahan kimia konstruksi & panyadia solusi aplikasi sareng komitmen pikeun nyayogikeun bahan konstruksi & solusi pikeun konsumén global.

Sanggeus leuwih ti 10 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi, LONGOU INTERNATIONAL geus ngembangna skala bisnis na ka Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika, Australia, Afrika jeung wewengkon utama lianna.Dina raraga minuhan kabutuhan pribadi tumuwuh konsumén asing jeung layanan palanggan hadé, parusahaan geus nyetél agénsi jasa luar negeri, sarta geus dilumangsungkeun gawé babarengan éksténsif jeung agén jeung distributor, laun ngabentuk jaringan layanan global.

Naon Urang Laksanakeun?

LONGOU INTERNATIONAL khusus dina R&D, produksi sareng pamasaranSelulosa éter(HPMC,HEMC, HEC) jeungbubuk polimér redispersiblejeung aditif séjén dina industri konstruksi.Produk nutupan sasmita anu béda-béda sareng gaduh sababaraha modél pikeun tiap produk.

Aplikasi kaasup mortir drymix, beton, coatings hiasan, kimia sapopoé, widang minyak, inks, keramik jeung industri lianna.

LONGOU nyadiakeun konsumén global produk kualitas luhur, layanan sampurna jeung solusi pangalusna kalawan modél bisnis produk + téhnologi + jasa.

Naon urang ngalakukeun

Naha Milih Kami?

Urang nyadiakeun layanan handap ka konsumén urang.
Diajar sipat produk pesaing.
Ngabantosan klien pikeun mendakan kelas anu cocog sareng gancang sareng tepat.
Service Formulasi pikeun ngaronjatkeun kinerja sarta kontrol ongkos, nurutkeun kaayaan cuaca husus unggal klien urang, pasir husus sarta sipat semén, sarta watek kerja unik.
Kami gaduh Lab Kimia sareng Lab Aplikasi pikeun mastikeun kapuasan anu pangsaéna:
Laboratorium kimia nyaéta ngamungkinkeun urang ngira-ngira sipat sapertos viskositas, kalembaban, tingkat lebu, pH, eusi gugus métil sareng hidroksipropil, gelar substitusi, jsb.
Laboratorium aplikasi nyaéta ngamungkinkeun urang pikeun ngukur waktos kabuka, ingetan cai, kakuatan adhesion, résistansi dieunakeun sareng sag, waktos netepkeun, kamampuan damel jsb.
Layanan palanggan multi-basa:
Kami nawiskeun jasa kami dina basa Inggris, Spanyol, Cina, Rusia sareng Perancis.
Kami ngagaduhan conto sareng conto kontra unggal lot pikeun pariksa kinerja produk urang.
Urang ngurus prosés logistik nepi ka port tujuan lamun nasabah merlukeun eta.

Tim Kami

LONGOU INTERNATIONAL ayeuna gaduh langkung ti 100 padamel sareng langkung ti 20% gaduh gelar Master atanapi Dokter.Dina kapamimpinan Pupuhu Mr. Hongbin Wang, urang geus jadi tim dewasa dina industri aditif konstruksi.Kami sakelompok anggota ngora sareng energetik sareng pinuh ku sumanget pikeun padamelan sareng kahirupan.

Budaya Perusahaan
Pangwangunan urang dirojong ku budaya perusahaan dina sababaraha taun katukang.Urang sapinuhna ngarti yén budaya perusahaan nya ngan bisa ngawujud ngaliwatan Dampak, Infiltrasi jeung Integrasi.

Misi kami
Jieun wangunan leuwih aman, leuwih énergi efisien, jeung leuwih éndah;
Filosofi bisnis: jasa hiji-eureun, kustomisasi pribadi, sarta narékahan pikeun nyieun nilai greatest pikeun tiap konsumén urang;
nilai inti: customer kahiji, gawé babarengan, kajujuran jeung trustworthiness, kaunggulan;

Semangat Tim
Impian, gairah, tanggung jawab, dedikasi, persatuan sareng tantangan anu mustahil;

Visi
Pikeun ngahontal kabagjaan sareng impian sadaya karyawan LONGOU INTERNATIONAL.

Tim urang

Sababaraha Klién Kami

Sababaraha klien kami

Pameran Perusahaan

Pameran perusahaan

Jasa Kami

1. Janten 100% jawab keluhan kualitas, 0 masalah kualitas dina urusan kaliwat urang.

2. Ratusan produk dina tingkat béda pikeun pilihan Anjeun.

3. sampel bebas (dina 1 kg) ditawarkeun iraha wae iwal fee pamawa.

4. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 12 jam.

5. Ketat dina milih bahan baku.

6. harga wajar & kalapa, pangiriman punctually.

jasa kami