HEC

HEC

  • Hydroxyethyl Cellulose HEC HE100M Dipaké dina cet

    Hydroxyethyl Cellulose HEC HE100M Dipaké dina cet

    Éter selulosa mangrupakeun jenis non-ionik, bubuk polimér larut cai nu dikembangkeun pikeun ngaronjatkeun kinerja rheological cét lateks, bisa jadi salaku modifiers rheology dina cét lateks.Ieu mangrupakeun jenis dirobah Hydroxyethyl selulosa, penampilan téh hambar, euweuh bauan sarta non-toksik bodas mun slight bubuk granular konéng.

    HEC teh thickener paling ilahar dipake dina cet Latex.Sajaba thickening kana cet Latex, éta boga fungsi emulsifying, dispersing, Ajeg tur nahan cai.Sipat na pangaruh signifikan tina thickening, sarta warna acara alus, film ngabentuk jeung stabilitas gudang.HEC nyaéta éter selulosa nonionik anu tiasa dianggo dina rupa-rupa pH.Cai mibanda kasaluyuan alus kalawan bahan séjén, kayaning pigmén, auxiliaries, fillers jeung uyah, workability alus tur leveling.Teu gampang netes sagging jeung spattering.

  • HEC ZS81 Hydroxyethyl Cellulose pikeun Cét Dumasar Cai

    HEC ZS81 Hydroxyethyl Cellulose pikeun Cét Dumasar Cai

    Éter selulosa mangrupakeun jenis non-ionik, bubuk polimér larut cai nu dikembangkeun pikeun ngaronjatkeun kinerja rheological cét lateks, bisa jadi salaku modifiers rheology dina cét lateks.Ieu mangrupakeun jenis dirobah Hydroxyethyl selulosa, penampilan téh hambar, euweuh bauan sarta non-toksik bodas mun slight bubuk granular konéng.

    HEC teh thickener paling ilahar dipake dina cet Latex.Sajaba thickening kana cet Latex, éta boga fungsi emulsifying, dispersing, Ajeg tur nahan cai.Sipat na pangaruh signifikan tina thickening, sarta warna acara alus, film ngabentuk jeung stabilitas gudang.HEC nyaéta éter selulosa nonionik anu tiasa dianggo dina rupa-rupa pH.Cai mibanda kasaluyuan alus kalawan bahan séjén, kayaning pigmén, auxiliaries, fillers jeung uyah, workability alus tur leveling.Teu gampang netes sagging jeung spattering.