warta-spanduk

warta

  • Kumaha superplastisizer polycarboxylate dianggo dina mortir semén?

    Kumaha superplastisizer polycarboxylate dianggo dina mortir semén?

    Ngembangkeun sareng aplikasi superplasticizer polycarboxylic relatif gancang.Utamana dina proyék utama sareng konci sapertos konservasi cai, PLTA, rékayasa hidrolik, rékayasa laut, sareng sasak, superplastisizer polycarboxylate seueur dianggo.A...
    Maca deui
  • Naon aplikasi séloluse éter?

    Naon aplikasi séloluse éter?

    1. Industri minyak bumi Natrium carboxymethyl selulosa utamana dipaké dina ékstraksi minyak, dipaké dina pembuatan leutak, muterkeun peran viskositas, leungitna cai, éta bisa nolak rupa-rupa polusi uyah leyur, ngaronjatkeun laju recovery minyak.Natrium karboksimetil hidroksipropil sel...
    Maca deui
  • Naon Peran Éter Selulosa Dina Mortir?

    Naon Peran Éter Selulosa Dina Mortir?

    Panahanan cai éter selulosa Panahanan cai mortir nujul kana kamampuan mortir pikeun nahan sareng ngonci Uap.Nu leuwih luhur viskositas éter selulosa, nu hadé ingetan cai.Kusabab struktur selulosa ngandung beungkeut hidroksil sareng éter, ...
    Maca deui
  • Naon Balukarna Selulosa, Pati Éter sareng Bubuk Polimér Redispersible Dina Gypsum Mortir?

    Naon Balukarna Selulosa, Pati Éter sareng Bubuk Polimér Redispersible Dina Gypsum Mortir?

    Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC 1. Cai mibanda stabilitas pikeun asam jeung alkali, sarta leyuran cai na pisan stabil dina pH = 2 ~ 12 rentang.Caustic soda sareng cai jeruk nipis henteu gaduh pangaruh anu ageung kana kinerjana, tapi alkali tiasa nyepetkeun laju disolusi sareng rada ...
    Maca deui
  • Naon Mangpaat Bubuk Émulsi Dispersible

    Naon Mangpaat Bubuk Émulsi Dispersible

    Redispersible bubuk emulsion utamana dipaké dina: internal tur éksternal bubuk putty témbok, kotak map, kotak gabungan agén, bubuk garing agén panganteur, témbok insulasi mortir éksternal, timer leveling mortir, perbaikan mortir, mortir hiasan, waterproof mortir éksternal insula ...
    Maca deui
  • Naon sipat produk bubuk emulsion dispersible

    Naon sipat produk bubuk emulsion dispersible

    ─ Ningkatkeun kakuatan bending jeung kakuatan flexural of mortir Film polimér dibentuk ku bubuk emulsion dispersible boga kalenturan alus.Pilem kabentuk dina celah sareng permukaan partikel mortir semén pikeun ngabentuk sambungan anu fleksibel.mortir semén beurat jeung rapuh janten elastis.Mortir w...
    Maca deui
  • Kumaha Jumlah Bubuk Polimér Redispersible Mangaruhan Kakuatan Mortir?

    Kumaha Jumlah Bubuk Polimér Redispersible Mangaruhan Kakuatan Mortir?

    Numutkeun babandingan béda, pamakéan bubuk polimér redispersible mun ngaropéa mortir dicampur garing bisa ningkatkeun kakuatan beungkeut jeung sagala rupa substrat, sarta ngaronjatkeun kalenturan na deformability of mortir, kakuatan bending, ngagem lalawanan, kateguhan, beungkeutan ...
    Maca deui
  • Naon Aplikasi Bubuk Émulsi Dispersible Dina Mortir Seni Beton?

    Naon Aplikasi Bubuk Émulsi Dispersible Dina Mortir Seni Beton?

    Salaku hiji ekonomis, gampang nyiapkeun sarta ngolah bahan wangunan, beton boga sipat fisik jeung mékanis alus teuing, durability, practicality jeung reliabilitas, sarta loba dipaké dina konstruksi sipil.Tapi, teu bisa dihindari lamun ngan semén, keusik, batu jeung ...
    Maca deui
  • Naon Aplikasi Bubuk Émulsi Redispersible?

    Naon Aplikasi Bubuk Émulsi Redispersible?

    Pamakéan penting bubuk emulsion redispersible nyaéta ubin map, sarta bubuk emulsion redispersible loba dipaké dina sagala rupa binders kotak.Aya ogé rupa-rupa headaches dina aplikasi binders ubin keramik, saperti kieu: Kotak keramik dipecat dina suhu luhur, sarta fisik sarta c ...
    Maca deui
  • Naon Trend Pangwangunan Bubuk Polimér Dispersible Dina Taun Anyar

    Kusabab taun 1980-an, mortir campuran garing diwakilan ku map ubin keramik, caulk, timer aliran sarta mortir waterproof geus diasupkeun kana pasar Cina, lajeng sababaraha merek internasional redispersible redispersible bubuk usaha produksi geus diasupkeun pasar Cina, l ...
    Maca deui
  • Naon Peran Selulosa Éter Dina Self-Leveling Mortir?

    Naon Peran Selulosa Éter Dina Self-Leveling Mortir?

    Self-leveling mortir bisa ngandelkeun beurat sorangan pikeun ngabentuk datar, lemes jeung padet yayasan dina substrat pikeun peletakan atawa beungkeutan bahan séjén.Éta ogé tiasa ngalaksanakeun konstruksi efisien dina daérah anu ageung.Fluiditas anu luhur mangrupikeun fitur anu penting pikeun tingkatan diri ...
    Maca deui
  • Naon Peran Anu Dimainkeun Bubuk Polimér Redispersible Dina Leutak Diatom?

    Naon Peran Anu Dimainkeun Bubuk Polimér Redispersible Dina Leutak Diatom?

    Bahan témbok hiasan leutak diatom mangrupikeun bahan hiasan témbok interior anu alami sareng ramah lingkungan, dianggo pikeun ngagentos wallpaper sareng cét lateks.Cai mibanda textures euyeub tur handmade ku pagawe.Éta tiasa lemes, hipu, atanapi kasar sareng alami.Leutak diatom pisan...
    Maca deui