faq-spanduk

FAQs

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami produsén kalayan tilu basa produksi pikeun produk utama urang.Kustomisasi nyaéta available.We bisa ngahasilkeun nurutkeun requests konsumén '.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?Éta gratis atanapi tambahan?

Leres, kami nawiskeun conto gratis dina 1kg, biaya kurir mampuh ku pembeli.Sakali kualitas sampel dikonfirmasi ku klien, ongkos angkutan barang bakal deducted tina jumlah urutan kahiji.

Kumaha carana abdi tiasa sampel?

Kirim surélék kuring pamundut sampel, sanggeus konfirmasi kami bakal dispatch sampel ku kurir.

Sabaraha lami waktos kalungguhan anjeun?

Biasana, conto leutik tiasa siap dina 3 dinten saatos konfirmasi.Pikeun urutan bulk, The lead time nyaeta ngeunaan 10 poé gawé sanggeus dikonfirmasi.

Naon syarat pembayaran anjeun?

istilah pembayaran béda sadia.Istilah pembayaran umum nyaéta T / T, L / C dina tetempoan.

Kumaha ngeunaan OEM branding na packing?

Kantong kosong, kantong nétral sayogi, kantong OEM ogé tiasa ditampi.

Kumaha carana mastikeun kualitas stabil?

Garis produksi otomatis pinuh & sadaya prosés produksi aya dina lingkungan disegel. Laboratorium sorangan bakal nguji unggal angkatan barang saatos produksi réngsé pikeun mastikeun kualitas barang konsisten sareng standar.

Paket Kami

Paket sampel (3)

Sampel bungkusan

Bulk-kuantitas-pakét-3331

Paket pikeun kuantitas bulk

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

hirup rak

Mangsa jaminan dua taun (Sélulosa éter) / Genep bulan (Redispersible polimér bubuk).Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

kaamanan produk

Hydroxypropyl métil selulosa HPMC LK80M teu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.