Superplasticizer

Superplasticizer

  • Polycarboxylate Superplasticizer High Range Cai Reducer pikeun mortir semén

    Polycarboxylate Superplasticizer High Range Cai Reducer pikeun mortir semén

    1. Super plasticizers mangrupakeun surfactants hydrodynamic (agén réaktif permukaan) pikeun achieving workability tinggi dina w / c ratio ngurangan ku cara ngurangan gesekan antara séréal.

    2. Superplasticizers, ogé katelah reducers cai rentang tinggi, mangrupakeun aditif dipaké pikeun nyieun beton-kakuatan tinggi atawa nempatkeun beton timer compacting.Plasticizers nyaéta sanyawa kimia anu ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun beton kalayan eusi cai kirang langkung 15%.

    3. PC seris mangrupa polimér Poly carboxylate canggih nu boga pangaruh dispersing leuwih kuat sarta nembongkeun segregation ngurangan cai tinggi na perdarahan, ayeuna teh ditambahkeun kana manufaktur beton kinerja tinggi na digabungkeun jeung semén, agrégat, sarta admixture.

  • Sulfonated Melamin Formaldehida (SMF) Superplasticizer pikeun Admixtures Beton

    Sulfonated Melamin Formaldehida (SMF) Superplasticizer pikeun Admixtures Beton

    1. Sulfonated Melamin Formaldehyde (SMF) disebut oge Sulfonated Melamine Formaldehyde, Sulfonated Melamine Formaldehyde Condensate, Sodium Melamine Formaldehyde.Ieu mangrupikeun jinis superplasticizer sanés salian ti Sulfonated Naphthalene Formaldehyde sareng superplasticizer Polycarboxylate.

    2. Super plasticizers mangrupakeun surfactants hydrodynamic (agén réaktif permukaan) pikeun achieving workability tinggi dina w / c ratio ngurangan ku cara ngurangan gesekan antara séréal.

    3. Salaku cai ngurangan admixtures, Sulfonated melamin formaldehida (SMF) mangrupakeun polimér dipaké dina semén sarta formulasi dumasar moyok- pikeun ngurangan eusi cai, bari ngaronjatkeun fluidity jeung workability campuran.Dina beton, tambihan SMF dina desain campuran anu pas nyababkeun porositas anu langkung handap, kakuatan mékanis anu langkung luhur, sareng ningkat résistansi kana lingkungan anu agrésif.

  • Natrium Naftalena Sulfonat Formaldehida FDN (Na2SO4 ≤5%) pikeun Campuran Beton

    Natrium Naftalena Sulfonat Formaldehida FDN (Na2SO4 ≤5%) pikeun Campuran Beton

    1. Natrium naftalena sulfonat formaldehida FDN disebut oge superplasticizer dumasar naftalena, poli naftalena sulfonat, sulfonated naftalena formaldehida.Penampilanna nyaéta bubuk coklat lampu.SNF superplasticizer dijieunna tina naftalena, asam sulfat, formaldehida jeung basa cair, sarta ngalaman runtuyan réaksi kayaning sulfonation, hidrolisis, kondensasi jeung neutralization, lajeng garing jadi bubuk.

    2. Naphthalene sulfonate formaldehida ilahar disebut salaku superplasticizer pikeun beton, jadi eta utamana cocog pikeun prepation beton kakuatan tinggi, beton uap-kapok, beton cairan, beton impermeable, beton waterproof, beton plasticized, baja bar jeung prestressed. beton bertulang.Sajaba ti éta, natrium naftalena sulfonate formaldehida ogé bisa dipaké salaku dispersant dina kulit, tékstil jeung industri ngalelep, jsb Salaku produsén profésional naphthalene superplasticizer di Cina, Longou salawasna nyadiakeun kualitas luhur bubuk SNF jeung harga pabrik pikeun sakabéh klien.