kaca-banner

produk

Hydroxyethylmethyl Cellulose (HEMC) Pikeun C1 & C2 Genténg napel

pedaran pondok:

Modcell® T5035Hidroksiétil métil selulosaHEMCmangrupakeun jenis non-ionik, bubuk polimér larut cai nu dikembangkeun pikeun ngaronjatkeun gawékamampuan napel ubin.jenis ieuselulosa éterT5035 ditalungtik sareng dikembangkeun ku tim Longou R&D.Ieu utamana dianjurkeun pikeun dipaké dinaC2 luhur-tungtung ubin napelnu menta standar luhur.

parusahaan Longou, salaku utamaprodusén HPMC, HEMCjeungbubuk polimér redispersible, eta geus husus dinakimia konstruksiproduksi pikeun 15 taun.Protucts ngabantosan seueur palanggan ngabéréskeun masalah mortir drymix sareng ngahémat biaya.Aranjeunna geus narima beuki loba konsumén biasa ti sakuliah dunya.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

MODCELL® Modified Hydroxyethyl methyl cellulose T5035 dikembangkeun khusus pikeun napel ubin dumasar semén.

MODCELL® T5035 mangrupakeun Hydroxyethyl métil selulosa dirobah, nu ngabogaan viskositas tingkat sedeng, jeung nyadiakeun workability alus teuing jeung kinerja alus lalawanan sag, lila muka.Éta ngagaduhan aplikasi anu saé khusus pikeun ubin ukuran ageung.

HEMC T5035 cocog sarengbubuk polimér redispersibleADHES® VE3213, bisa hadé minuhan standar tinaC2 tilelep napel.Hal ieu loba dipaké dinanapel ubin dumasar semén.

 

HPMC ingetan cai luhur

Spésifikasi Téknis

Ngaran

Dirobih selulosa éter T5035

CAS NO.

9032-42-2

KODE HS

3912390000

Penampilan

bubuk bodas atawa konéng

Kapadetan bulk

250-550 (Kg/m 3)

eusi Uap

≤5.0(%)

Nilai PH

6.0-8.0

Sésa (Abu)

≤5.0(%)

Ukuran partikel (liwat 0.212mm)

≥92%

nilai PH

5.0--9.0

Viskositas (Solusi 2%)

25.000-35.000(mPa.s, Brookfield)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ C1 tilelep napel

➢ C2 tilelep napel

ubin napel kalawan éter selulosa dirobah

ubin-élém-1

Pintonan Utama

➢ Kamampuhan wetting sareng troweling anu saé.

➢ Stabilisasi témpél anu saé.

➢ Résistansi slip anu saé.

➢ Waktu buka panjang.

➢ Kasaluyuan anu saé sareng aditif sanés.

 

rumus setting ubin

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.
pabrik selulosa éter

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC T5035 henteu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami