kaca-banner

produk

Agen Panahan Cai Selulosa Éter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

pedaran pondok:

MODCELLHidroksipropil Métil Selulosa(HPMC), nyaeta non-ionikéter selulosadihasilkeun tina molekul tinggi alam (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai,nahan caimilik, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda, thickening, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dianggo dina prosés thickening, gélling, stabilisasi gantung, sareng kaayaan nahan cai.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hidroksipropil Métil SelulosaÉter LK50M mangrupikeun aditif multifungsi pikeun campuran siap sareng produk campuran garing.Ieu mangrupakeun efisien tinggiingetan caiagén,kandel, penstabil, napel, agén film-ngabentuk dinabahan wangunan.

LK50M

Spésifikasi Téknis

Ngaran

Hydroxypropyl Métil Selulosa LK50M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Bubuk bodas

Kapadetan bulk (g/cm3

19.0--38(0.5-0.7) (lb/ft 3) (g/cm 3)

eusi métil

19.0--24.0(%)

Kandungan hidroksipropil

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

eusi Uap

≤5.0(%)

nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Abu)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

50.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir pikeun insulasi mortir

➢ Dempul témbok jero sareng luar

➢ Plaster Gypsum

➢ napel ubin keramik

➢ Mortir biasa

https://www.longouchem.com/hpmc/

Pintonan Utama

➢ Waktu buka lila

➢ Résistansi slip anu luhur

➢ Ingetan cai anu luhur

➢ Kakuatan adhesion tensile cukup

➢ Ningkatkeun workability

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

kaamanan produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK50M henteu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami