kaca-banner

produk

HPMC LK80M Jeung Kamampuh Thickening High

pedaran pondok:

MODCELL ® HPMC LK80M mangrupakeun tipe hydroxypropyl métil selulosa (HPMC) kalawan kamampuhan thickening tinggi, nu mangrupakeun éter selulosa non ionik diturunkeun tina selulosa katun dimurnikeun alami.Cai mibanda kaunggulan kayaning kaleyuran cai, ingetan cai, nilai pH stabil, sarta aktivitas permukaan.Salaku tambahan, éta nunjukkeun kamampuan gelling sareng kandel dina suhu anu béda-béda, janten pilihan idéal pikeun sababaraha aplikasi.Sajaba ti éta, varian HPMC ieu ogé némbongkeun ciri kayaning formasi pilem semén, lubrication, sarta résistansi kapang.Alatan kinerja alus teuing, MODCELL ® HPMC LK80M loba dipaké dina sagala rupa industri.Naha dina industri konstruksi, farmasi, kadaharan, atanapi kosmétik, MODCELL ® HPMC LK80M mangrupikeun bahan anu serbaguna sareng dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether LK80M mangrupikeun aditif multifungsi pikeun campuran siap sareng produk campuran garing.Ieu mangrupakeun agén ingetan cai efisien tinggi, thickener, penstabil, napel, agén pilem-ngabentuk dina bahan wangunan.

HPMC ingetan cai luhur

Spésifikasi Téknis

Ngaran

Hydroxypropyl Métil Selulosa LK80M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Bubuk bodas

Kapadetan bulk (g/cm3

19.0--38(0.5-0.7) (lb/ft 3) (g/cm 3)

eusi métil

19.0--24.0(%)

Kandungan hidroksipropil

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

eusi Uap

≤5.0(%)

nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Abu)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir pikeun insulasi mortir

➢ Dempul témbok jero sareng luar

➢ Plaster Gypsum

➢ napel ubin keramik

➢ Mortir biasa

penebalan HPMC

Pintonan Utama

➢ Waktu buka lila

➢ Résistansi slip anu luhur

➢ Ingetan cai anu luhur

➢ Kakuatan adhesion tensile cukup

➢ Ningkatkeun workability

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxypropyl métil selulosa HPMC LK10M teu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami