kaca-banner

produk

HPMC LK500 pikeun Self Leveling mortir

pedaran pondok:

1. MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), nyaéta éter selulosa non-ionik dihasilkeun tina molekul tinggi alami (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

2. Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai, sipat cai-panahan, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda, thickening, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

3. Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dipaké dina prosés thickening, gélling, gantung Ajeg, sarta kaayaan cai-panahan.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hidroksipropil métilSelulosa ÉterLK500 mangrupa aditif pikeun mortir anu merlukeunfluidity tinggi.Fungsi utama na pikeun ngaronjatkeun naingetan caikapasitas jeung kapasitas gantung dina mortir jeung boga pangaruh saeutik kana fluidity.

HPMC

Spésifikasi Téknis

Ngaran

Hidroksipropil Métil SelulosaLK500

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Bubuk bodas

Kapadetan bulk (g/cm3

19.0--38(0.5-0.7) (lb/ft 3) (g/cm 3)

eusi métil

19.0--24.0(%)

Hidroksipropileusi

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

eusi Uap

≤5.0(%)

nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Abu)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

500(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Berbasis seménmortir timer leveling

➢ Mortir self-leveling berbasis gypsum

➢ Grouting mortir

TINGKAT DIRI

Pintonan Utama

➢ Dampak saeutik kana likuiditas

➢ Pangaruh ingetan cai anu saé

➢ Performa Suspensi Anu Alus

➢ Saeutik pangaruh dina beungeut hardened

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxypropyl métil selulosa HPMC LK10M teu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami