kaca-banner

produk

LE80M Ékonomi Tipe HPMC pikeun Genténg napel

pedaran pondok:

MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) mangrupikeun éter selulosa anu saé kalayan sababaraha pasipatan anu nguntungkeun.Kaleyuran cai na, ingetan cai, non-ionicity, nilai pH stabil, aktivitas permukaan, reversibility gél, sipat thickening, film cementation ngabentuk sipat, lubricity, sipat anti kapang, jsb nyieun hiji produk indispensable di loba industri .aplikasi countless kauntungan tina versatility jeung reliabilitas MODCELL HPMC, sahingga pilihan pangalusna pikeun pasar modern.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LE80M mangrupikeun aditif multifungsi pikeun campuran siap sareng produk campuran garing.Ieu mangrupakeun agén ingetan cai efisien tinggi, thickener, penstabil, napel, agén pilem-ngabentuk dina bahan wangunan.

hidroksipropilmétilselulosa

Spésifikasi Téknis

Ngaran

Hydroxypropyl Métil Selulosa LE80M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Bubuk bodas

Kapadetan bulk (g/cm3

19.0--38(0.5-0.7) (lb/ft 3) (g/cm 3)

eusi métil

28.0--30.0(%)

Kandungan hidroksipropil

7.5--12.0(%)

Suhu gelling

58--64(℃)

eusi Uap

≤5.0(%)

nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Abu)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir pikeun insulasi mortir

➢ Dempul dinding interior/luar

➢ Plaster Gypsum

➢ napel ubin keramik

➢ Mortir biasa

Ubin keramik

Pintonan Utama

➢ Waktu buka baku

➢ Résistansi slip standar

➢ Ingetan cai baku

➢ Kakuatan adhesion tensile cukup

➢ Kamampuh gawé standar

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxypropyl métil selulosa HPMC LK10M teu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami