Panolak Uap

Panolak Uap

  • Cai panolak semprot Silicone Hydrophobic Bubuk pikeun mortir waterproof

    Cai panolak semprot Silicone Hydrophobic Bubuk pikeun mortir waterproof

    ADHES® P760 Silicone Hydrophobic Powder mangrupa silane encapsulated dina bentuk bubuk jeung dihasilkeun ku semprot-drying.Éta nyayogikeun sipat hydrophobized sareng panolak cai anu luar biasa dina permukaan sareng seueur mortir wangunan dumasar semén.

    ADHES® P760 dipaké dina mortir semén, mortir waterproof, bahan gabungan, sealing mortir, etc.Easy nyampur dina produksi mortir semén.Hydrophobicity nu patali jeung kuantitas aditif, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat customer urang.

    Taya reureuh wettability sanggeus nambahkeun cai, non entraining sarta pangaruh retarding.Teu aya pangaruh kana karasa permukaan, kakuatan adhesion sareng kakuatan compressive.

    Éta ogé dianggo dina kaayaan basa (PH 11-12).