kaca-banner

produk

Cai panolak semprot Silicone Hydrophobic Bubuk pikeun mortir waterproof

pedaran pondok:

ADHES® P760 Silicone Hydrophobic Powder mangrupa silane encapsulated dina bentuk bubuk jeung dihasilkeun ku semprot-drying.Éta nyayogikeun sipat hydrophobized sareng panolak cai anu luar biasa dina permukaan sareng seueur mortir wangunan dumasar semén.

ADHES® P760 dipaké dina mortir semén, mortir waterproof, bahan gabungan, sealing mortir, etc.Easy nyampur dina produksi mortir semén.Hydrophobicity nu patali jeung kuantitas aditif, bisa disaluyukeun nurutkeun sarat customer urang.

Taya reureuh wettability sanggeus nambahkeun cai, non entraining sarta pangaruh retarding.Teu aya pangaruh kana karasa permukaan, kakuatan adhesion sareng kakuatan compressive.

Éta ogé dianggo dina kaayaan basa (PH 11-12).


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® P760 mangrupakeun produk hidrofobik jeung cai-panolak kacida mujarab nu dilarapkeun dina mortir basis semén, bubuk bodas, éféktif bisa ngaronjatkeun sipat hidrofobik jeung durability.

Ieu hususna cocog pikeun hidrofobik permukaan jeung kaayaan hidrofobik awak.Ngaliwatan réaksi kimiawi, ngajaga wangunan basa semén jeung beungeut mortir jeung matrix, nyegah penetrasi cai.

Panolak lembab (6)

Spésifikasi Téknis

Ngaran ADHES® Moisture panolak P760
KODE HS 3910000000
Penampilan bubuk bodas ngalir bébas
Komponén aditif silikon
Zat aktip Slkoxy silana
Kapadetan bulk (g/l) 200-390 g / l
Diaméter sisikian 120μm
Uap ≤2,0%
nilai PH 7.0-8.5 (Solusi cai anu ngandung dispersi 10%)
Bungkusan 10/15 (Kg/tas)

Aplikasi

ADHES® P760 utamana lumaku pikeun sistem mortir dumasar semén kalawan hydrophobicity tinggi na syarat waterproof.

➢ mortir waterproof; ubin grouts

➢ Sistem mortir dumasar semén

➢ Utamana cocog pikeun mortir plastering, bets ngagantung mortir, bahan gabungan, sealing mortir / ukuran

Panolak cai

Pintonan Utama

Dipaké pikeun bubuk waterproof Sistim basis semén, ngaronjatkeun panolak cai

➢ Ngurangan nyerep cai

➢ Ningkatkeun daya tahan bahan wangunan dumasar semén

➢ Hubungan linier antara hidrofobik jeung kuantitas aditif

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen di tempat anu garing kalayan suhu di handap 25 ° C sareng dianggo dina 6 bulan.

Upami kantong bungkusan ditumpuk, ruksak atanapi dibuka kanggo waktos anu lami, éta gampang nyababkeun bubuk polimér redispersible agglomerate.

 hirup rak

Kahirupan rak 1 taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES® P760 teu milik bahan picilakaeun. Inpormasi salajengna ngeunaan aspék kaamanan dirumuskeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Pataliproduk