kaca-banner

produk

Serat selulosa kelas konstruksi pikeun agrégat kakeunaan & beton hiasan

pedaran pondok:

ECOCELL® Serat Selulosa didamel tina serat kai alami.Serat selulosa konstruksi bisa gampang bubarkeun dina bahan insulasi termal sarta ngabentuk spasi tilu diménsi, sarta eta bisa nyerep 6-8 kali ti beurat sorangan.Karakter kombinasi ieu ngaronjatkeun kinerja operasi, kinerja anti ngageser tina bahan jeung speeds up kamajuan konstruksi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Serat selulosa mangrupikeun jinis bahan serat organik anu dihasilkeun ku kai alami anu dirawat sacara kimia.Kusabab cai nyerep karakter serat, éta bisa maénkeun peran panahan cai salila drying atawa curing tina bahan indungna sahingga ngaronjatkeun lingkungan pangropéa tina bahan indungna jeung ngaoptimalkeun indikator fisik bahan indungna.Sareng éta tiasa ningkatkeun dukungan sareng daya tahan sistem, tiasa ningkatkeun stabilitas, kakuatan, dénsitas sareng keseragaman.

serat selulosa abu
Serat selulosa pikeun mortir garing

Spésifikasi Téknis

Ngaran Kelas konstruksi serat selulosa
CAS NO. 9004-34-6
KODE HS 3912900000
Penampilan Serat panjang, Serat Bodas atanapi Gray
Eusi selulosa Kira-kira 98,5%
Panjang serat rata-rata 200μm;300μm;500;
Rata ketebalan serat 20 μm
Kapadetan bulk > 30 g/l
Résidu on ignition (850 ℃, 4h) kira-kira 1,5%-10%
PH-nilai 5.0-7.5
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir

➢ Beton

➢ Ubin napel

➢Jalan jeung sasak

napel ubin

Pintonan Utama

Serat selulosa Ecocell® mangrupikeun produk anu ramah lingkungan, didamel tina bahan baku anu tiasa dieusi deui.

Salaku serat sorangan struktur tilu diménsi, serat anu dipake beuki loba pikeun perbaikan sipat produk, bisa ningkatkeun gesekan, dipaké dina produk kaamanan sénsitip.Diantara thins sejen, aranjeunna dipaké salaku thickeners, pikeun tulangan serat, salaku absorbent na diluent atawa salaku carrier jeung filler di paling widang aplikasi manifold.

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 15kg / kantong atanapi 10kg / kantong sareng 12.5kg / kantong, éta gumantung kana modél serat, kantong komposit plastik multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

serat selulosa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami