kaca-banner

produk

Serat Selulosa Aditif Beton pikeun Jalan Aspal Batu Mastic

pedaran pondok:

Serat Selulosa ECOCELL® GSMA mangrupikeun salah sahiji bahan penting pikeun aspal mastic batu.Aspal aspal jeung Ecocell GSMA boga kinerja alus lalawanan skid, ngurangan cai permukaan jalan, ngaronjatkeun wahana nyetir aman tur ngurangan bising.Numutkeun jinis pamakean, éta tiasa digolongkeun kana GSMA sareng GC.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ecocell® Selulosa Serat GSMA mangrupakeun salah sahiji model penting tinaserat selulosa pikeun aspal aspal.Ieu mangrupakeun adun pelletized tina 90% serat selulosa jeung 10% ku bitumen beurat.

ECOCELL-GSMA (1)

Spésifikasi Téknis

Ciri tina pelet

Ngaran Serat selulosa GSMA / GSMA-1
CAS NO. 9004-34-6
KODE HS 3912900000
Penampilan Grey, pellets cylindrical
Eusi serat selulosa Kira-kira 90%/85%(GSMA-1)
Kandungan bitumen 10%/ euweuh(GSMA-1)
Nilai PH 7.0 ± 1.0
Kapadetan bulk 470-550g / l
Kandel pelet 3mm-5mm
Rata-rata panjangna pellet 2mm ~ 6mm
Analisis ayakan: finer ti 3.55mm Max.10%
Nyerep Uap <5,0%
Nyerep minyak 5 ~ 8 kali leuwih ti beurat selulosa
Kapasitas tahan panas 230~280 C

Karakteristik serat selulosa
Gray, serat halus sareng selulosa serat panjang

Bahan baku dasar selulosa atah teknis
Eusi selulosa 70~80%
PH-Nilai 6.5~8.5
Rata ketebalan serat 45µm
Panjang serat rata-rata 1100 µm
eusi abong <8%
Nyerep Uap <2,0%

Aplikasi

Kauntungannana serat selulosa sareng produk sanésna nangtukeun aplikasi anu éksténsif.

Jalan tol, jalan tol kota, jalan arteri;

zone frigid, Ngahindarkeun cracking;

Landasan bandara, overpass sareng tanjakan;

suhu luhur jeung wewengkon hujan aspal jeung parkir;

lagu balap F1;

Pacvement dek sasak, khusus pikeun trotoar dek baja;

Jalan raya jalan lalu lintas beurat;

Jalan urban, kayaning jalur beus, pameuntasan/parapatan, halte beus, packing lot, pakarangan barang jeung angkutan barang.

serat selulosa dina pangwangunan jalan

Pintonan Utama

Nambahkeun serat Selulosa ECOCELL® GSMA/GSMA-1 dina konstruksi jalan SMA, éta bakal kéngingkeun pagelaran utama di handap ieu:

Ningkatkeun pangaruh;

Pangaruh dispersi;

Pangaruh aspal nyerep;

Pangaruh stabilisasi;

Pangaruh thickening;

Ngurangan pangaruh bising.

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, Kantong kertas kraft tahan Uap.

konstruksi jalan serat selulosa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami