Bubuk Polimér Redispersible

Bubuk Polimér Redispersible

  • Redispersible Emulsion Bubuk AP2080 Tipe kaku Jeung Kakuatan Bond High

    Redispersible Emulsion Bubuk AP2080 Tipe kaku Jeung Kakuatan Bond High

    1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umumbubuk latex redispesiblepikeun tilelep napel, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 sarta DLP2100/2000.

    2.bubuk Emulsion Redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

    3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty, ubin napel na mortir, ogé fléksibel ipis-ranjang mortir jeung mortir semén.

    4. Longou parusahaan ngarahprodusén RDPdi Cina.Kalawan basa produksi, geus dedicated sorangan kanabahan wangunansalila 16 taun.Nyadiakeun bubuk polimér Redispersble kalayan merek ADHES®, produkna parantos nampi tanggapan anu langkung saé ti para nasabah di sakumna dunya.

  • VAE Bubuk Redispersible Polimér Bubuk CAS No.24937-78-8 pikeun Konstruksi Drymix mortir

    VAE Bubuk Redispersible Polimér Bubuk CAS No.24937-78-8 pikeun Konstruksi Drymix mortir

    1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umumbubuk latex redispesiblepikeun tilelep napel, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 sarta DLP2100/2000.

    2.bubuk redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

    3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty, ubin napel na mortir, ogé fléksibel ipis-ranjang mortir jeung mortir semén.

  • Émisi low étiléna-vinil asétat Copolymer RD Bubuk

    Émisi low étiléna-vinil asétat Copolymer RD Bubuk

    ADHES® VE3011 mangrupakeun non-defoamable ulang dispersible bubuk polimér dumasar kana vinyl asétat-étilén copolymer, utamana cocog pikeun bahan hiasan leutak diatom jeung mortir lanté timer leveling.Pausahaan Longou nyaéta Produsén Rdp, bubuk polimér dispersible ADHES® VE3011 mangrupikeun produk émisi anu rendah formaldehida.

  • Redispersible Emulsion Bubuk 24937-78-8 Cai Buktina Mortir Kelas RDP

    Redispersible Emulsion Bubuk 24937-78-8 Cai Buktina Mortir Kelas RDP

    ADHES® VE3211 Re-dispersible Emulsion Powder milik powders polimér polymerized ku étiléna vinyl asétat copolymer, éta bubuk emulsion lemes.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.

  • Fleksibel Polimér Redispersible Polimér Bubuk Tiled VAE pikeun Konstruksi

    Fleksibel Polimér Redispersible Polimér Bubuk Tiled VAE pikeun Konstruksi

    ADHES® VE3213 Re-dispersible Latex Powder milik bubuk polimér dipolimérisasi ku kopolimer étiléna-vinil asétat.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.

  • Redispersible Latex Bubuk / Redispersible Emulsion Bubuk / RDP Bubuk pikeun Genténg napel

    Redispersible Latex Bubuk / Redispersible Emulsion Bubuk / RDP Bubuk pikeun Genténg napel

    1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umumbubuk latex redispesiblepikeun tilelep napel, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 sarta DLP2100/2000.

    2.bubuk redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

    3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty, ubin napel na mortir, ogé fléksibel ipis-ranjang mortir jeung mortir semén.

  • Kualitas luhur Redispersible Polimér Bubuk RDP Bubuk pikeun C2 Genténg napel

    Kualitas luhur Redispersible Polimér Bubuk RDP Bubuk pikeun C2 Genténg napel

    1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umumbubuk polimér redispesiblepikeun tilelep napel, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 sarta DLP2100/2000.

    2.bubuk redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

    3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty,napel ubinjeung mortir, ogé mortir ipis-ranjang fléksibel tur mortir semén.

  • Kode HS 39052900 Redispersible Polimér Bubuk/RD Polimér Bubuk pikeun Konstruksi Drymix Mortir

    Kode HS 39052900 Redispersible Polimér Bubuk/RD Polimér Bubuk pikeun Konstruksi Drymix Mortir

    ADHES® AP1080 nyaéta abubuk latex redispersibledumasar kana kopolimer étilén-vinil asetat (VAE).produk ngabogaan adhesion alus, plasticity, résistansi cai sarta pangabisa deformasi kuat;eta éféktif bisa ningkatkeun résistansi bending sarta lalawanan tensile tina bahan dina mortir semén polimér.

    Perusahaan Longou mangrupikeun profésionalprodusén bubuk latex redispersible.bubuk RDpikeun Kotak dijieunna tinapolimér tambahanemulsion ku semprot drying, dicampurkeun jeung cai dina mortir, emulsified na dispersed kalawan cai sarta diréformasi pikeun ngabentuk emulsion polimérisasi stabil.Saatos dispersing bubuk emulsion dina cai, cai evaporates, film polimér kabentuk dina mortir sanggeus drying, sarta sipat mortir anu ningkat.bubuk latex redispersible béda boga épék béda dina mortir bubuk garing.

  • Redispersible Polimér Bubuk AP1080 dina Drymix mortir

    Redispersible Polimér Bubuk AP1080 dina Drymix mortir

    1. ADHES® AP1080 mangrupakeun bubuk polimér redispersible dumasar kana étiléna-vinil asétat copolymer (VAE).produk ngabogaan adhesion alus, plasticity, résistansi cai sarta pangabisa deformasi kuat;eta éféktif bisa ningkatkeun résistansi bending sarta lalawanan tensile tina bahan dina mortir semén polimér.

    2. parusahaan Longou mangrupakeun produsén bubuk polimér redispersible profésional.bubuk RD pikeun ubin dijieunna tina emulsion polimér ku semprot drying, dicampurkeun jeung cai dina mortir, emulsified na dispersed kalawan cai sarta direformasi pikeun ngabentuk emulsion polimérisasi stabil.Saatos dispersing bubuk emulsion dina cai, cai evaporates, film polimér kabentuk dina mortir sanggeus drying, sarta sipat mortir anu ningkat.bubuk polimér redispersible béda boga épék béda dina bubuk mortir garing.

  • Redispersible Polimér Bubuk AP2080 pikeun Genténg napel AP2080

    Redispersible Polimér Bubuk AP2080 pikeun Genténg napel AP2080

    1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umum bubuk polimér redispesible pikeun napel kotak, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 na DLP2100/2000.

    2.bubuk redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

    3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty, ubin napel na mortir, ogé fléksibel ipis-ranjang mortir jeung mortir semén.

  • AX1700 Styrene Acrylate Copolymer Bubuk Ngurangan Nyerep Cai

    AX1700 Styrene Acrylate Copolymer Bubuk Ngurangan Nyerep Cai

    ADHES® AX1700 mangrupakeun bubuk polimér ulang dispersible dumasar kana kopolimer styrene-acrylate.Kusabab khususna bahan bakuna, kamampuan anti saponifikasi AX1700 kuat pisan.Ieu bisa loba dipaké dina modifikasi mortir garing-campuran bahan semén mineral kayaning semén, kapur slaked jeung gips.

  • Redispersible Polimér Bubuk 24937-78-8 EVA Kopolimer

    Redispersible Polimér Bubuk 24937-78-8 EVA Kopolimer

    Bubuk Polimér Redispersible milik bubuk polimér anu dipolimérisasi ku kopolimer étiléna-vinil asétat.bubuk RD loba dipaké dina mortir semén, grouts na adhesives, sarta putties dumasar gips na plasters.

    bubuk Redispersible teu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis sistem résin beungkeut.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2