kaca-banner

produk

Fleksibel Polimér Redispersible Polimér Bubuk Tiled VAE pikeun Konstruksi

pedaran pondok:

ADHES® VE3213 Re-dispersible Latex Powder milik bubuk polimér dipolimérisasi ku kopolimer étiléna-vinil asétat.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® VE3213Re-dispersible Latex Bubukmilik bubuk latex dipolimérisasi ku kopolimer étiléna-vinil asétat.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.VAE Tiled kami mangrupikeun kopolimer VAE premium anu ngarobihkeun aplikasi grout sareng ubin, nawiskeun kinerja anu unggul sareng kualitas anu teu aya tanding.

Salaku polimér fléksibel, bubuk latex redispersible ADHES® VE3213 utamana cocog pikeun bahan wangunan anu tunduk kana ngaronjat stress termal atawa mékanis.Éta nyayogikeun résistansi dampak anu saé sareng ngabantosan ngirangan formasi retakan dina aplikasi lapisan ipis.kopolimer VAEpikeun grouts nyadiakeun adhesion unggulan malah ka substrat hésé.

Kalenturan bubuk redispersible

Spésifikasi Téknis

Ngaran bubuk latex redispersible VE3213
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 1000 ℃) 10±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 0 ℃
harta pilem kalenturan tinggi
Nilai pH 5-9 (solusi cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Insulasi (EPS, XPS) mortir anti retakan

➢ Plester (anti retakan) mortir

➢ Genteng napel, ubin grout

➢ CG2 caulk

➢ Tembok luar dempul fléksibel, mortir lapisan ipis fléksibel

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

➢ Ningkatkeun kakuatan adhesion tina bahan anu béda sacara efektif

➢ Kinerja redispersi anu saé

➢ Ningkatkeun kalenturan sareng kakuatan tensile bahan sacara efektif

➢ Ngurangan pamakean cai

➢ Ningkatkeun sipat rhéologis sareng kamampuan mortir

➢ Manjangkeun waktu muka

➢ Ningkatkeun kakuatan résistansi ngagem sareng résistansi cuaca.

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Latex Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami