kaca-banner

produk

Redispersible Polimér Bubuk AP2080 pikeun Genténg napel AP2080

pedaran pondok:

1. ADHES® AP2080 mangrupakeun tipe umum bubuk polimér redispesible pikeun napel kotak, sarupa jeung VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 na DLP2100/2000.

2.bubuk redispersibleteu ngan dipaké dina kombinasi map anorganik, kawas semén dumasar kana ipis-ranjang mortir, gips basis putty, SLF mortir, témbok mortir mortir, ubin napel, grouts, ogé salaku map husus dina sintésis résin beungkeut sistem.

3. Kalawan workability alus, alus teuing anti ngageser sarta sipat palapis.Ieu serius bubuk polimér redispersible bisa ningkatkeun sipat Rheological of binders, ningkatkeun daya tahan sag.Loba dipaké dina putty, ubin napel na mortir, ogé fléksibel ipis-ranjang mortir jeung mortir semén.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® AP2080 Re-dispersible Polimér Bubuk milik bubuk polimér dipolimérisasi ku étiléna-vinil asétat kopolimer.produk ieu adhesion unggulan, plasticity, résistansi abrasion.

bubuk redispersible (1)

Spésifikasi Téknis

Ngaran Redispersible bubuk polimér AP2080
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 1000 ℃) 10±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 4 ℃
harta pilem Teuas
Nilai pH 5-9.0 (leyuran cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Gipsum mortar, bonding mortar

➢ Insulasi mortir,

➢ Dempul dinding

➢ Ubin napel

➢ EPS\ XPS papan insulasi beungkeutan

➢ mortir self-leveling

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

➢ Kinerja redispersi anu saé

➢ Ningkatkeun kinerja rhéologis jeung gawé mortir

➢ Ningkatkeun waktos buka

➢ Ningkatkeun kakuatan beungkeutan

➢ Ningkatkeun kakuatan cohesive

➢ Résistansi maké alus teuing

➢ Ngurangan retakan

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Polimér Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami