kaca-banner

produk

Redispersible Polimér Bubuk AP1080 dina Drymix mortir

pedaran pondok:

1. ADHES® AP1080 mangrupakeun bubuk polimér redispersible dumasar kana étiléna-vinil asétat copolymer (VAE).produk ngabogaan adhesion alus, plasticity, résistansi cai sarta pangabisa deformasi kuat;eta éféktif bisa ningkatkeun résistansi bending sarta lalawanan tensile tina bahan dina mortir semén polimér.

2. parusahaan Longou mangrupakeun produsén bubuk polimér redispersible profésional.bubuk RD pikeun ubin dijieunna tina emulsion polimér ku semprot drying, dicampurkeun jeung cai dina mortir, emulsified na dispersed kalawan cai sarta direformasi pikeun ngabentuk emulsion polimérisasi stabil.Saatos dispersing bubuk emulsion dina cai, cai evaporates, film polimér kabentuk dina mortir sanggeus drying, sarta sipat mortir anu ningkat.bubuk polimér redispersible béda boga épék béda dina bubuk mortir garing.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES®bubuk polimér redispersiblebisa bubarkeun dina cai, ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung substrat na, sarta ngaronjatkeun sipat mékanis jeung manageability.bubuk RD salaku bahan kimia alus teuing dipaké dina konstruksi, éta bisa ningkatkeun moyok dumasar-semén, kinerja napel kotak.

bubuk redispersible (1)

Spésifikasi Téknis

Ngaran Redispersible bubuk polimér AP1080
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 9500 ℃) 15±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 4 ℃
harta pilem Teuas
Nilai pH 5-9.0 (leyuran cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Paket (Multi-lapisan kantong plastik komposit kertas) 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Ngawangun mortir insulasi luar

➢ Dempul dinding interior

➢ napel ubin keramik

➢ Gipsum basis gips

➢ Gips dumasar semén

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

➢ Kinerja redispersi anu saé

➢ Ningkatkeun kinerja rhéologis jeung gawé mortir

➢ Ningkatkeun waktos buka

➢ Ningkatkeun kakuatan beungkeutan

➢ Ningkatkeun kakuatan cohesive

➢ Résistansi abrasion anu hadé

➢ Ngurangan retakan

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Polimér Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami