kaca-banner

produk

Polycarboxylate Superplasticizer High Range Cai Reducer pikeun mortir semén

pedaran pondok:

1. Super plasticizers mangrupakeun surfactants hydrodynamic (agén réaktif permukaan) pikeun achieving workability tinggi dina w / c ratio ngurangan ku cara ngurangan gesekan antara séréal.

2. Superplasticizers, ogé katelah reducers cai rentang tinggi, mangrupakeun aditif dipaké pikeun nyieun beton-kakuatan tinggi atawa nempatkeun beton timer compacting.Plasticizers nyaéta sanyawa kimia anu ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun beton kalayan eusi cai kirang langkung 15%.

3. PC seris mangrupa polimér Poly carboxylate canggih nu boga pangaruh dispersing leuwih kuat sarta nembongkeun segregation ngurangan cai tinggi na perdarahan, ayeuna teh ditambahkeun kana manufaktur beton kinerja tinggi na digabungkeun jeung semén, agrégat, sarta admixture.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

PC-1121 mangrupakeun jenis bubuk kinerja ditingkatkeun polycarboxylate éter superplasticizer dijieun ngaliwatan optimizations konfigurasi molekular jeung prosés sintésis.

Superplasticizer (10)

Spésifikasi Téknis

Ngaran Polycarboxylate superplasticizer PC-1121
CAS NO. 8068-5-1
KODE HS 3824401000
Penampilan Bodas nepi ka bubuk pink lampu kalayan fluidity
Kapadetan bulk 400-700 (kg / m3
nilai pH 20% cair @20 ℃ 7.0-9.0
Kandungan ion klorin ≤0,05(%)
Uji kandungan hawa tina beton 1,5-6(%)
Rasio réduksi cai dina uji beton ≥25(%)
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ mortir flowable atawa slurry pikeun aplikasi grouting

➢ mortir flowable pikeun aplikasi nyebarkeun

➢ mortir flowable pikeun aplikasi brushing

➢ Mortir atawa beton anu bisa dialirkeun lianna

Campuran garing

Pintonan Utama

➢ PC-1121 tiasa masihan mortir speed plasticizing gancang, pangaruh liquefying tinggi, easiness of defoaming ogé leungitna low sipat maranéhanana ku waktu.

➢ PC-1121 nyaeta kasaluyuan alus kalawan rupa-rupa binders semén atawa gips, aditif lianna kayaning agén defoaming, retarder, agén expansive, akselerator jsb.

Panyimpenan sarta pangiriman

Eta kudu disimpen sarta dikirimkeun dina kaayaan garing sarta beresih dina formulir pakét aslina tur jauh ti heat.After pakét dibuka pikeun produksi, kedap ulang sealing kudu dilaksanakeun pikeun nyegah ingress of Uap.

 hirup rak

Sahenteuna 1 taun dina kaayaan tiis sareng garing.Pikeun neundeun bahan dina umur rak, uji konfirmasi kualitas kedah dilakukeun sateuacan dianggo.

 kaamanan produk

ADHES ® PC-1121 teu milik bahan picilakaeun. Inpormasi salajengna ngeunaan aspék kaamanan dirumuskeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami