kaca-banner

produk

Sulfonated Melamin Formaldehida (SMF) Superplasticizer pikeun Admixtures Beton

pedaran pondok:

1. Sulfonated Melamin Formaldehyde (SMF) disebut oge Sulfonated Melamine Formaldehyde, Sulfonated Melamine Formaldehyde Condensate, Sodium Melamine Formaldehyde.Ieu mangrupikeun jinis superplasticizer sanés salian ti Sulfonated Naphthalene Formaldehyde sareng superplasticizer Polycarboxylate.

2. Super plasticizers mangrupakeun surfactants hydrodynamic (agén réaktif permukaan) pikeun achieving workability tinggi dina w / c ratio ngurangan ku cara ngurangan gesekan antara séréal.

3. Salaku cai ngurangan admixtures, Sulfonated melamin formaldehida (SMF) mangrupakeun polimér dipaké dina semén sarta formulasi dumasar moyok- pikeun ngurangan eusi cai, bari ngaronjatkeun fluidity jeung workability campuran.Dina beton, tambihan SMF dina desain campuran anu pas nyababkeun porositas anu langkung handap, kakuatan mékanis anu langkung luhur, sareng ningkat résistansi kana lingkungan anu agrésif.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

SM-F10 mangrupakeun jenis bubuk superplasticizer dumasar kana sulfonated melamin formaldehida résin, nu cocog pikeun mortir semén kalawan syarat fluidity tinggi jeung kakuatan tinggi.

Superplasticizer (10)

Spésifikasi Téknis

Ngaran Sulfonated Melamin Superplasticizer SM-F10
CAS NO. 108-78-1
KODE HS 3824401000
Penampilan Bubuk bodas
Kapadetan bulk 400-700 (kg / m3
leungitna garing sanggeus 30min.@ 105 ℃ ≤5(%)
nilai pH 20% solusi @20 ℃ 7-9
SO₄²- eusi ion 3~4(%)
eusi ion CI ≤0,05(%)
Uji kandungan hawa tina beton ≤ 3(%)
Rasio réduksi cai dina uji beton ≥14(%)
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ mortir flowable atawa slurry pikeun aplikasi grouting

➢ mortir flowable pikeun aplikasi nyebarkeun

➢ mortir flowable pikeun aplikasi brushing

➢ mortir flowable pikeun aplikasi ngompa

➢ Uap curing beton

➢ Mortir atawa beton campuran garing lianna

Campuran garing

Pintonan Utama

➢ SM-F10 bisa impart mortir speed plasticizing gancang, pangaruh liquifying tinggi, pangaruh entraining hawa low.

➢ SM-F10 nyaeta kasaluyuan alus kalawan rupa-rupa binders semén atawa gips, aditif lianna kayaning agén de-foaming, thickener, retarder, expansive agén, akselerator jsb.

➢ SM-F10 cocog pikeun ubin grout, sanyawa timer leveling, beton adil-muka ogé warna hardener lantai.

Performance produk.

➢ SM-F10 bisa dipaké salaku agén wetting pikeun mortir campuran garing pikeun ménta workability alus.

Panyimpenan sarta pangiriman

Eta kudu disimpen sarta dikirimkeun dina kaayaan garing sarta beresih dina formulir pakét aslina tur jauh ti heat.After pakét dibuka pikeun produksi, kedap ulang sealing kudu dilaksanakeun pikeun nyegah ingress of Uap.

 hirup rak

Tetep dina kaayaan tiis, garing salila 10 bulan.Pikeun neundeun bahan dina umur rak, uji konfirmasi kualitas kedah dilakukeun sateuacan dianggo.

 kaamanan produk

ADHES ® SM-F10 teu milik bahan picilakaeun. Inpormasi salajengna ngeunaan aspék kaamanan dirumuskeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami