kaca-banner

produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose / HEMC LH80M pikeun C1C2 Tile napel

pedaran pondok:

Hidroksiétil métil selulosaHEMC dijieun tina katun kacida murniselulosa.Saatos perlakuan alkali jeung éterifikasi husus janten HEMC.Éta henteu ngandung lemak sato sareng bahan aktif sanésna.

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC mangrupikeun aditif multifungsi pikeun produk siap-campur sareng campuran garing.Ieu mangrupakeun kualitas luhuragén penebalansarta agén ingetan cai, loba dipaké dina produk dumasar gips.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Éter LH80M mangrupikeun aditif multifungsi pikeun campuran siap sareng produk campuran garing.Ieu mangrupakeun agén ingetan cai efisien tinggi, thickener, penstabil, napel, agén pilem-ngabentuk dina bahan wangunan.

HEMC

Spésifikasi Téknis

Ngaran Hidroksiétil métil selulosa LH80M
Kode HS 3912390000
CAS No. 9032-42-2
Penampilan bubuk bodas ngalir bébas
Kapadetan bulk 19~38(lb/ft 3) (0.5~0.7) (g/cm 3 )
eusi métil 19.0-24.0 (%)
Kandungan hidroksiétil 4.0-12.0 (%)
Suhu gelling 70-90 (℃)
eusi Uap ≤5,0 (%)
nilai PH 5.0--9.0
Sésa (Abu) ≤5,0 (%)
Viskositas (2% solusi) 80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃ Solusi)(10%+20%
Bungkusan 25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir pikeun insulasi mortir

➢ Dempul dinding interior/luar

➢ Plaster Gypsum

➢ napel ubin keramik

➢ Mortir biasa

témbok putty

Pintonan Utama

➢ Waktu buka lila

➢ Résistansi slip anu luhur

➢ Ingetan cai anu luhur

➢ Kakuatan adhesion tensile cukup

➢ Kinerja konstruksi anu saé

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, kedap deui sealing kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap;

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC henteu kagolong kana bahan anu ngabahayakeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.

MHEC


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami