kaca-banner

produk

Cina suplai pabrik MHEC Hydroxyethyl Methyl Cellulose / HEMC pikeun Wall Putty HS CODE 39123900

pedaran pondok:

Hidroksipropil métil selulosaHP3055 ieu dirobahselulosa éter, Cai mibanda ingetan cai alus teuing, kinerja konstruksi alus teuing jeung kinerja wetting permukaan alus teuing di putty plastering ipis

HEMC P3055, kalayan suhu gelling anu langkung luhur, éta tiasa masihan mortir drymix ingetan cai anu langkung luhur sareng waktos kabuka anu panjang, bahkan dina cuaca panas,eta oge bisa nyadiakeun kinerja konstruksi alus teuing.Éta tiasa dianggo dina mortir dumasar semén sareng gips.

parusahaan Longou salaku utamapabrik HEMCdi Cina, sok nyadiakeun dirobahéter selulosanu dikembangkeun pikeun mortir husus sarta ngaronjatkeun efektivitas ékonomi konsumén '.Produk nampi eupan balik anu langkung saé.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Ether HP3055 dirobah selulosa ehter pikeun siap-mixes jeung garing-campuran produk.Ieu mangrupakeun agén ingetan cai efisien tinggi,Hidroksiétil Métil Selulosa Éter kandel, penstabil, napel, agén ngabentuk pilem dina bahan wangunan.bahan ieu ogé boga ingetan cai alus teuing, kinerja konstruksi alus teuing jeung kinerja wetting permukaan alus teuing di putty plastering ipis.

selulosa éter

Spésifikasi Téknis

Ngaran

HEMC dirobahHP3055

CAS NO.

9032-42-2

KODE HS

3912390000

Penampilan

bubuk bodas ngalir bébas

Suhu gelling

70--90(℃)

eusi Uap

≤5.0(%)

nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Abu)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

55.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Bungkusan

25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Dempul tembok dumasar semén

➢ Berbasis gipsumtémbok putty

➢ Plastering Ipis

Pintonan Utama

➢ Ningkatkeun waktos buka

➢ Kamampuhan penebalan anu saé

➢ Ningkatkeun kamampuan wetting

➢ Kamampuh kerja anu saé

➢ Kamampuhan anti sagging anu saé

Panyimpenan sarta pangiriman

Éta kedah disimpen sareng dikirimkeun dina kaayaan garing sareng bersih dina bentuk bungkusan aslina sareng jauh tina panas.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilakukeun pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Dirobah Hydroxyethyl métil selulosaHEMCHP3055 sanes milik bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.

HEMC


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami