kaca-banner

produk

Selulosa éter HEMC LH50M Hydroxyethyl Metil Selulosa 39123900 pikeun Gypsum/Cement Based Drymix Morar

pedaran pondok:

Métil hidroksiétil selulosa (MHEC) nyaéta jenis turunan métil selulosa nu dijieun tina selulosa polimér luhur alam.Hal ieu loba dipaké dina loba industri béda salaku agén ingetan cai, thickener, agén napel na dispersant jsb Ieu bisa ngaleyurkeun dina cai sarta ngabentuk leyuran jelas kalawan viskositas husus.

Dina coatings basis cai, HEMC bisa maénkeun peran dina thickening jeung kontrol viskositas, ngaronjatkeun flowability jeung kinerja palapis palapis nu, sahingga gampang panawaran jeung nerapkeun.Dina bahan wangunan,MHEC thickenerilahar dipaké dina produk kayaning mortir dicampur garing, mortir semén, napel kotak keramik, jsb Ieu bisa ningkatkeun adhesion anak, ngaronjatkeun flowability, sarta ngaronjatkeun daya tahan cai sarta durability bahan.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Ether LH50M mangrupikeun aditif multifungsi pikeun campuran siap sarenggaring-campuranproduk.Ieu mangrupakeun efisien tinggiagén ingetan cai, thickener, penstabil, napel, agén film-ngabentuk dina bahan wangunan.

HEMC

Spésifikasi Téknis

Ngaran Hidroksiétil métil selulosa LH50M
Kode HS 3912390000
CAS No. 9032-42-2
Penampilan bubuk bodas ngalir bébas
Kapadetan bulk 19~38(lb/ft 3) (0.5~0.7) (g/cm 3 )
eusi métil 19.0-24.0 (%)
Kandungan hidroksiétil 4.0-12.0 (%)
Suhu gelling 70-90 (℃)
eusi Uap ≤5,0 (%)
nilai PH 5.0--9.0
Sésa (Abu) ≤5,0 (%)
Viskositas (2% solusi) 50.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃ Solusi)-10%+20%
Bungkusan 25 (kg/tas)

Aplikasi

➢ Mortir pikeun insulasi mortir

➢ Dempul dinding interior/luar

➢ Plaster Gypsum

➢ napel ubin keramik

➢ Mortir biasa

napel ubin

Pintonan Utama

➢ Waktu buka baku

➢ Résistansi slip standar

➢ Ingetan cai baku

➢ Kakuatan adhesion tensile cukup

➢ Kinerja konstruksi anu saé

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, kedap deui sealing kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap;

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangsa jaminan dua taun.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC LH50M henteu kagolong kana bahan picilakaeun.Inpormasi anu langkung lengkep ihwal aspék kaamanan dipasihkeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.

MHEC


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami