kaca-banner

produk

Natrium Naftalena Sulfonat Formaldehida FDN (Na2SO4 ≤5%) pikeun Campuran Beton

pedaran pondok:

1. Natrium naftalena sulfonat formaldehida FDN disebut oge superplasticizer dumasar naftalena, poli naftalena sulfonat, sulfonated naftalena formaldehida.Penampilanna nyaéta bubuk coklat lampu.SNF superplasticizer dijieunna tina naftalena, asam sulfat, formaldehida jeung basa cair, sarta ngalaman runtuyan réaksi kayaning sulfonation, hidrolisis, kondensasi jeung neutralization, lajeng garing jadi bubuk.

2. Naphthalene sulfonate formaldehida ilahar disebut salaku superplasticizer pikeun beton, jadi eta utamana cocog pikeun prepation beton kakuatan tinggi, beton uap-kapok, beton cairan, beton impermeable, beton waterproof, beton plasticized, baja bar jeung prestressed. beton bertulang.Sajaba ti éta, natrium naftalena sulfonate formaldehida ogé bisa dipaké salaku dispersant dina kulit, tékstil jeung industri ngalelep, jsb Salaku produsén profésional naphthalene superplasticizer di Cina, Longou salawasna nyadiakeun kualitas luhur bubuk SNF jeung harga pabrik pikeun sakabéh klien.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

SNF-A mangrupa sintésis kimiawi, non-hawa entraining superplasticizer.Ngaran kimia: naphthalene sulfonate formaldehida kondensasi, mibanda dispersi kuat partikel semén.

Naftalena superplasticizer SNF-A (2)

Spésifikasi Téknis

Ngaran Naphthalene dumasar superplasticizer SNF-A
CAS NO. 36290-04-7
KODE HS 3824401000
Penampilan bubuk konéng coklat
Fluida aci bersih (㎜) ≥ 230 (㎜㎜)
Kandungan klorida (%) < 0,3 (%)
nilai PH 7-9
Tegangan permukaan (7 1 ± 1) × 10 -3(n/m)
Na 2 SO 4 eusi < 5(%)
Pangurangan cai ≥14(%)
Penetrasi cai ≤ 90(%)
eusi AIR ≤ 3.0(%)
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Alus adaptability kana sagala jinis semén, ngaronjatkeun operability beton, loba dipaké di jalan, karéta api, Sasak, torowongan, pembangkit listrik, bendungan, wangunan luhur-naékna jeung proyék séjén.

1. Blending dosage dina 0.5% -1.0%, 0.75% campur dosage disarankan.

2. Nyiapkeun solusi sakumaha diperlukeun.

3. pamakéan langsung agén bubuk diidinan, alternatipna tambahan agén ieu dituturkeun ku moisturization cai (rasio cai-semén: 60%).

Campuran garing

Pintonan Utama

➢ SNF-A bisa impart mortir speed plasticizing gancang, pangaruh liquifying tinggi, pangaruh entraining hawa low.

➢ SNF-A cocog sareng sababaraha jinis semén atanapi gypsum binders, aditif sanés sapertos agén de-foaming, thickener, retarder, agén ékspansi, akselerator jsb.

➢ SNF-A cocog pikeun ubin grout, sanyawa timer leveling, beton fair-faced ogé warna hardener lantai.

Performance produk

➢ SNF bisa dipaké salaku agén wetting pikeun mortir campuran garing pikeun ménta workability alus.

Panyimpenan sarta pangiriman

Eta kudu disimpen sarta dikirimkeun dina kaayaan garing sarta beresih dina formulir pakét aslina tur jauh ti heat.After pakét dibuka pikeun produksi, kedap ulang sealing kudu dilaksanakeun pikeun nyegah ingress of Uap.

 hirup rak

Kahirupan rak 10 bulan.Anggo éta pas-gancang dina suhu sareng kalembaban anu luhur, supados henteu ningkatkeun kamungkinan caking.

 kaamanan produk

Superplasticizer dumasar Naphthalene SNF-A teu milik bahan picilakaeun. Inpormasi salajengna ngeunaan aspék kaamanan dirumuskeun dina Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami