kaca-banner

produk

Redispersible Emulsion Bubuk 24937-78-8 Cai Buktina Mortir Kelas RDP

pedaran pondok:

ADHES® VE3211 Re-dispersible Emulsion Powder milik powders polimér polymerized ku étiléna vinyl asétat copolymer, éta bubuk emulsion lemes.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® VE3211 Redispersible Emulsion Bubuk milik powders polimér polymerized ku étiléna vinyl asétat copolymer, éta bubuk emulsion lemes.Produk ieu boga kalenturan alus, résistansi dampak, éféktif ngaronjatkeun adhesion antara mortir jeung rojongan biasa.

Salaku polimér fléksibel, ADHES® VE3211 ulang bubuk emulsion dispersible utamana cocog pikeun bahan wangunan anu tunduk kana ngaronjat stress termal atawa mékanis.Éta nyayogikeun résistansi dampak anu saé sareng ngabantosan ngirangan formasi retakan dina aplikasi lapisan ipis.Redispersible bubuk emulsion VE3211 nyadiakeun adhesion unggulan sanajan substrat hésé.

Bubuk polimér redispersible nyaéta bubuk redispersible larut cai, anu dibagi kana kopolimer étiléna vinil asétat, kopolimer vinil asétat / kopolimer étilén tersiér, kopolimer asam akrilik sareng saterasna.Saatos semprot drying, bubuk map dijieunna tina polyvinyl alkohol salaku koloid pelindung.Ieu bubuk emulsion vae bisa gancang dispersed kana emulsion sanggeus kontak jeung cai, sabab bubuk emulsion redispersible miboga kamampuh beungkeutan tinggi, kayaning lalawanan cai, konstruksi jeung insulasi panas, jadi wengkuan aplikasi maranéhanana pisan éksténsif.

Kalenturan bubuk redispersible

Spésifikasi Téknis

Ngaran bubuk polimér redispersible VE3211
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 1000 ℃) 15±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 0 ℃
harta pilem Kalenturan
Nilai pH 5-9 (solusi cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Insulasi (EPS, XPS) mortir anti retakan

➢ Plester (anti retakan) mortir

➢ C2 Tile Adhesion

➢ CG1 caulk

➢ Sistim insulasi

➢ Tembok luar dempul fléksibel, mortir lapisan ipis fléksibel

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

➢ Ningkatkeun kakuatan adhesion tina bahan anu béda sacara efektif

➢ Kinerja redispersi anu saé

➢ Ningkatkeun kalenturan sareng kakuatan tensile bahan sacara efektif

➢ Ngurangan pamakean cai

➢ Ningkatkeun sipat rhéologis sareng kamampuan mortir

➢ Manjangkeun waktu muka

➢ Ningkatkeun résistansi cuaca.

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Polimér Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami