kaca-banner

produk

Émisi low étiléna-vinil asétat Copolymer RD Bubuk

pedaran pondok:

ADHES® VE3011 mangrupakeun non-defoamable ulang dispersible bubuk polimér dumasar kana vinyl asétat-étilén copolymer, utamana cocog pikeun bahan hiasan leutak diatom jeung mortir lanté timer leveling.Pausahaan Longou nyaéta Produsén Rdp, bubuk polimér dispersible ADHES® VE3011 mangrupikeun produk émisi anu rendah formaldehida.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® VE3011 mangrupakeun non-defoamable ulang dispersible bubuk polimér dumasar kana vinyl asétat-étilén copolymer, utamana cocog pikeun bahan hiasan leutak diatom jeung mortir lanté timer leveling.Pausahaan Longou nyaéta Produsén Rdp, bubuk polimér redispersible ADHES® VE3011 pikeun motar nyaéta produk émisi anu rendah formaldehida.Éta tiasa dianggo pikeun ngarumuskeun produk anu nyumponan sarat standar Éropa EMICODE EC1PLUS.

Salila operasi konstruksi, bubuk polimér redispersible ADHES® VE3011 bisa nyadiakeun rheology alus teuing jeung workability, nyata ngaronjatkeun aliran jeung leveling, ngurangan paménta cai.Nalika tahap hardening, mortir kalawan émisi low EVA polimér bakal boga penampilan final alus tur flatness, kakuatan final tinggi na kohési tinggi, ngaronjatkeun kalenturan, ngaronjatkeun stabilitas siklus freeze-ngalembereh, dioptimalkeun lalawanan maké jeung résistansi dampak.

polimér bubuk redispersible

Spésifikasi Téknis

Ngaran bubuk polimér redispersible VE3011
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 1000 ℃) 10±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 3 ℃
harta pilem Langkung heuras
Nilai pH 5-8 (leyuran cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

Dipaké dina sistem hidrolik jeung non-hidrolik.ADHES® VE3011 khusus dianggo pikeun ngembangkeun sababaraha produk, anu kedah nyumponan standar Éropa EMICODE EC1PLUS sareng dina waktos anu sami gaduh émisi formaldehida anu rendah pisan.

➢ Utamana cocog pikeun bahan hiasan témbok interior leutak diatom

➢ Kacida dianjurkeun pikeun napel ubin flowable

➢ Cocog pikeun aplikasi lantai dasar semén sareng gipsum

➢ Self-leveling mortir taneuh leveling, utamana pikeun sistem casein-gratis

➢ Produk idéal pikeun pagawean konstruksi manual jeung ngompa

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

Salila operasi konstruksi:

➢ Rheology alus teuing jeung workability

➢ Ngaronjatkeun aliran sareng leveling sacara signifikan

➢ Masihan cairan mortir lanté dinamis anu alus teuing pikeun nga-leveling permukaan sareng pangaruh fusi nalika konstruksi pompa

➢ Ngurangan paménta cai

➢ kaayaan lengket lemes

➢ Kabasaan idéal

➢ Leveling dioptimalkeun sareng kasaluyuan anu saé sareng agén leveling sintétik

➢ Redispersi gancang

➢ Émisi pisan rendah

Tahap hardening:

➢ Penampilan ahir anu saé pisan sareng datar

➢ Kakuatan ahir anu luhur sareng kohési anu luhur

➢ Ningkatkeun kakuatan beungkeut

➢ Ningkatkeun kalenturan

➢ Ningkatkeun stabilitas siklus freeze-thaw

➢ Ngaoptimalkeun résistansi ngagem sareng résistansi dampak

➢ Ngurangan kamungkinan shrinkage sareng retakan

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Polimér Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami