kaca-banner

produk

Redispersible Polimér Bubuk (rdp) Hidrofobik EVA Kopolimér Bubuk

pedaran pondok:

ADHES® VE3311 Re-dispersible Polimér Bubuk milik powders polimér polymerized ku étiléna-vinil asétat Copolymer, alatan bubuka bahan alkil silikon salila prosés produksi, VE3311 boga pangaruh hidrofobik kuat tur workability alus;pangaruh hidrofobik kuat jeung kakuatan tensile alus teuing;bisa ningkatkeun hydrophobicity sarta kakuatan beungkeutan mortir éféktif.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ADHES® VE3311 Re-dispersible Polimér Bubuk milik powders polimér polymerized ku étiléna-vinil asétat Copolymer, alatan bubuka bahan alkil silikon salila prosés produksi, VE3311 boga pangaruh hidrofobik kuat tur workability alus;pangaruh hidrofobik kuat jeung kakuatan tensile alus teuing;bisa ningkatkeun hydrophobicity sarta kakuatan beungkeutan mortir éféktif.

Re-dispersible Polimér Bubuk VE3311 mangrupakeun map polymeric sarta ogé nyadiakeun éfék hidrofobik.Blended jeung binders anorganik, bubuk bakal nyadiakeun workability pohara alus;mortir kapok kalawan VE3311 geus ningkat adhesion, kalenturan, deformability sarta lalawanan abrasion.

Salaku hasil tina komposisi husus bubuk urang, mortir dirobah ku ADHES® VE3311 bakal boga pangaruh langgeng dina repellency cai.

EVA KOPOLIMER bubuk

Spésifikasi Téknis

Ngaran Redispersible bubuk polimér VE3311
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Bodas, bubuk bébas ngalir
Koloid pelindung Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agén
Uap sésa ≤ 1%
Kapadetan bulk 400-650 (g/l)
Ash (ngaduruk handapeun 1000 ℃) 10±2%
Suhu ngabentuk pilem panghandapna (℃) 0 ℃
harta pilem kalenturan tinggi
Nilai pH 5-9 (solusi cai ngandung 10% dispersi)
Kaamanan Non-toksik
Bungkusan 25(Kg/tas)

Aplikasi

➢ Genteng grout

➢ Gypsum grout

➢ Plester (anti retakan) mortir

➢ Mortir anti cai, sistem insulasi

bubuk redispersible (2)

Pintonan Utama

➢ Ningkatkeun pangaruh hidrofobik

➢ Nyadiakeun kinerja konstruksi alus

➢ Kinerja redispersi anu saé

➢ Ningkatkeun kalenturan sareng kakuatan tensile bahan sacara efektif

➢ Ngurangan pamakean cai

➢ Ningkatkeun sipat rhéologis sareng kamampuan mortir

➢ Manjangkeun waktu muka

Panyimpenan sarta pangiriman

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis dina bungkusan aslina.Saatos pakét dibuka pikeun produksi, segel ulang anu ketat kedah dilaksanakeun pas-gancang pikeun nyegah asupan Uap.

Paket: 25kg / kantong, kantong plastik komposit multi-lapisan sareng pambukaan klep handap pasagi, kalayan kantong pilem poliétilén lapisan jero.

 hirup rak

Mangga make eta dina 6 bulan, make eta salaku awal mungkin dina suhu luhur jeung kalembaban, ku kituna teu nambahan kamungkinan caking.

 kaamanan produk

ADHES ® Re-dispersible Polimér Bubuk milik produk non-toksik.

Kami mamatahan yén sadaya palanggan anu nganggo ADHES ® RDP sareng anu aya hubunganana sareng kami maca Lambaran Data Kasalametan Bahan sacara saksama.Ahli kaamanan kami resep mamatahan anjeun ngeunaan masalah kaamanan, kaséhatan, sareng lingkungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami