HPMC

HPMC

  • Agen Panahan Cai Selulosa Éter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

    Agen Panahan Cai Selulosa Éter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

    MODCELLHidroksipropil Métil Selulosa(HPMC), nyaeta non-ionikéter selulosadihasilkeun tina molekul tinggi alam (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

    Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai,nahan caimilik, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda, thickening, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

    Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dianggo dina prosés thickening, gélling, stabilisasi gantung, sareng kaayaan nahan cai.

  • Panahan cai Hydroxypropyl Methyl Cellulose/Hypromellose/HPMC for Construction

    Panahan cai Hydroxypropyl Methyl Cellulose/Hypromellose/HPMC for Construction

    MODCELLHidroksipropil Métil Selulosa(HPMC), nyaeta non-ionikéter selulosadihasilkeun tina molekul tinggi alam (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

    Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai,nahan caimilik, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda, thickening, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

    Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dianggo dina prosés thickening, gélling, stabilisasi gantung, sareng kaayaan nahan cai.

  • Hydroxypropyl métil selulosa 9004-65-3 Jeung Performance ingetan Cai High

    Hydroxypropyl métil selulosa 9004-65-3 Jeung Performance ingetan Cai High

    MODCELL ® HPMC LK20M mangrupakeun tipehidroksipropil métil selulosa(HPMC) kalawan kamampuhan thickening tinggi, nu mangrupakeun non ionikselulosa éterditurunkeun tina selulosa kapas anu dimurnikeun sacara alami.Cai mibanda kaunggulan kayaning kaleyuran cai, ingetan cai, nilai pH stabil, sarta aktivitas permukaan.Salaku tambahan, éta nunjukkeun kamampuan gelling sareng kandel dina suhu anu béda-béda, janten pilihan idéal pikeun sababaraha aplikasi.Sajaba ti éta, ieuHPMCvarian ogé némbongkeun ciri kayaning formasi pilem semén, lubrication, sarta résistansi kapang.Alatan kinerja alus teuing, MODCELL ® HPMC LK20M loba dipaké dina sagala rupa industri.Naha dina industri konstruksi, farmasi, kadaharan, atanapi kosmétik, MODCELL ® HPMC LK20M mangrupikeun bahan anu serbaguna sareng dipercaya.

  • Hydroxypropyl Methyl Cellulose Éter / HPMC Cellulose Pikeun Aditif Mortir Campuran Garing

    Hydroxypropyl Methyl Cellulose Éter / HPMC Cellulose Pikeun Aditif Mortir Campuran Garing

    MODCELLHydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), nyaétaéter selulosa non-ionikdihasilkeun tina molekul tinggi alam (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

    Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai,nahan caisipat, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda,kandel, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

    Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dianggo dina prosés thickening, gelling, stabilisasi gantung, sarengnahan caikaayaan.

  • HPMC LK80M Jeung Kamampuh Thickening High

    HPMC LK80M Jeung Kamampuh Thickening High

    MODCELL ® HPMC LK80M mangrupakeun tipe hydroxypropyl métil selulosa (HPMC) kalawan kamampuhan thickening tinggi, nu mangrupakeun éter selulosa non ionik diturunkeun tina selulosa katun dimurnikeun alami.Cai mibanda kaunggulan kayaning kaleyuran cai, ingetan cai, nilai pH stabil, sarta aktivitas permukaan.Salaku tambahan, éta nunjukkeun kamampuan gelling sareng kandel dina suhu anu béda-béda, janten pilihan idéal pikeun sababaraha aplikasi.Sajaba ti éta, varian HPMC ieu ogé némbongkeun ciri kayaning formasi pilem semén, lubrication, sarta résistansi kapang.Alatan kinerja alus teuing, MODCELL ® HPMC LK80M loba dipaké dina sagala rupa industri.Naha dina industri konstruksi, farmasi, kadaharan, atanapi kosmétik, MODCELL ® HPMC LK80M mangrupikeun bahan anu serbaguna sareng dipercaya.

  • LE80M Ékonomi Tipe HPMC pikeun Genténg napel

    LE80M Ékonomi Tipe HPMC pikeun Genténg napel

    MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) mangrupikeun éter selulosa anu saé kalayan sababaraha pasipatan anu nguntungkeun.Kaleyuran cai na, ingetan cai, non-ionicity, nilai pH stabil, aktivitas permukaan, reversibility gél, sipat thickening, film cementation ngabentuk sipat, lubricity, sipat anti kapang, jsb nyieun hiji produk indispensable di loba industri .aplikasi countless kauntungan tina versatility jeung reliabilitas MODCELL HPMC, sahingga pilihan pangalusna pikeun pasar modern.

  • HPMC LK500 pikeun Self Leveling mortir

    HPMC LK500 pikeun Self Leveling mortir

    1. MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), nyaéta éter selulosa non-ionik dihasilkeun tina molekul tinggi alami (kapas dimurnikeun) selulosa ngaliwatan runtuyan réaksi kimiawi.

    2. Aranjeunna mibanda fitur salaku kaleyuran cai, sipat cai-panahan, tipe non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas permukaan, reversibility of gelling ngarengsekeun dina suhu béda, thickening, cementation pilem-ngabentuk, sipat lubricating, kapang-lalawanan jeung sajabana

    3. Kalayan sagala fitur ieu, aranjeunna sacara éksténsif dipaké dina prosés thickening, gélling, gantung Ajeg, sarta kaayaan cai-panahan.