warta-spanduk

warta

Naon Mangpaat Bubuk Émulsi Dispersible

bubuk emulsion redispersibleutamana dipaké dina: internal tur éksternal bubuk putty témbok, kotak map, kotak gabungan agén, bubuk garing agén panganteur, témbok luar insulasi mortir, timer leveling mortir, perbaikan mortir, mortir hiasan, waterproof mortir luar insulasi garing campuran mortir.Tujuan tina mortir nyaéta pikeun ngaronjatkeun kalemahan mortir semén tradisional kayaning brittleness sarta modulus elastis tinggi, sarta nyadiakeun mortir semén kalawan kalenturan hadé tur kakuatan beungkeut tensile nolak jeung reureuh formasi retakan dina mortir semén.Kusabab struktur jaringan interpenetrasi antara polimér sareng mortir, pilem polimér kontinyu kabentuk dina pori-pori pikeun nguatkeun beungkeut antara agrégat.Sababaraha pori dina mortir anu diblokir, jadi kinerja mortir dirobah sanggeus hardening ieu greatly ningkat batan mortir semén.

bubuk emulsion dispersible
bubuk émulsi dispersible2

Peran tinabubuk emulsion redispersibledina mortir:

1. Ningkatkeun kakuatan compressive jeung kakuatan tilepan mortir.

2. Sajaba ti bubuk latexngaronjatkeun elongation of mortir, sahingga ngaronjatkeun kateguhan dampak mortir, sarta ogé méré mortir éfék dispersi stress alus.

3. Ningkatkeun adhesion of mortir.Mékanisme beungkeutan gumantung kana adsorpsi jeung difusi makromolekul dina beungeut caket, sedengkeun nububuk karétngabogaan perméabilitas tangtu, sarta selulosa éter babarengan pinuh infiltrates beungeut bahan dasar, ku kituna kinerja beungeut basa jeung moyok anyar deukeut, kukituna ngaronjatkeun adsorption jeung greatly ngaronjatkeun kinerja na.

4. Ngurangan modulus elastis mortir, ningkatkeun kapasitas deformasi, ngurangan fenomena cracking.

5. Ningkatkeun résistansi maké mortir.Perbaikan résistansi ngagem utamana kusabab ayana jumlah karét anu ngagulung dina permukaan mortir,bubuk napelmuterkeun hiji peran beungkeutan, sarta struktur rétina dibentuk ku bubuk napel bisa ngaliwatan liang sarta retakan dina mortir semén.Adhesion antara bahan dasar sareng produk hidrasi semén ningkat, sareng résistansi ngagem ningkat.

6. Masihan mortir lalawanan basa alus teuing.


waktos pos: Feb-29-2024