warta-spanduk

warta

Naon sipat produk bubuk emulsion dispersible

─ Ningkatkeun kakuatan bending jeung kakuatan flexural of mortir

Film polimér dibentuk ku bubuk emulsion dispersible boga kalenturan alus.Pilem kabentuk dina celah sareng permukaan partikel mortir semén pikeun ngabentuk sambungan anu fleksibel.mortir semén beurat jeung rapuh janten elastis.Mortir kalawanbubuk emulsion redispersiblengabogaan résistansi tensile sababaraha kali leuwih luhur batan mortir biasa.

─ Ningkatkeun kakuatan beungkeutan sareng kohési mortir

Salaku hiji binder organik, étabubuk emulsion dispersiblebisa ngabentuk pilem kalawan kakuatan tensile tinggi jeung kakuatan beungkeutan dina substrat béda.Ieu muterkeun hiji peran anu kacida penting dina adhesion antara mortir jeung bahan organik (EPS, extruded dewan busa plastik) jeung substrat permukaan lemes.Bubuk karét polimér ngabentuk pilem disebarkeun dina sakabéh sistem mortir salaku bahan panguat pikeun ningkatkeun kohési mortir.

─ Ningkatkeun résistansi dampak mortir, daya tahan, tahan ngagem

Rongga mortir dieusian ku partikel bubuk karét, sareng kapadetan mortir ningkat, sareng résistansi ngagem ningkat.Dina aksi kakuatan éksternal bakal ngahasilkeun rélaxasi tanpa ancur.Film polimér tiasa aya dina sistem mortir.

- Ningkatkeun kasabaran mortir, résistansi beku-cair, sareng nyegah retakan mortir

 Dispersible Emulsion Bubuk

Thebubuk emulsion redispersiblemangrupakeun résin thermoplastic kalawan kalenturan alus, nu bisa nyieun mortir Cope jeung parobahan dina lingkungan tiis tur panas éksternal tur éféktif nyegah mortir ti cracking alatan parobahan dina suhu béda.

─ Ningkatkeun repellency cai mortir jeung ngurangan nyerep cai

Thebubuk emulsion redispersiblengabentuk pilem dina rongga mortir jeung beungeut cai, sarta pilem polimér moal bubar dua kali sanggeus encountering cai, nyegah intrusion cai sarta ngaronjatkeun impermeability nu.bubuk emulsion redispersible husus kalawan pangaruh hidrofobik boga pangaruh hidrofobik hadé.

─ Ningkatkeun workability konstruksi mortir

Aya pangaruh lubrication antara partikel bubuk karét polimér, ku kituna komponén mortir bisa ngalir bebas, sartabubuk polimér redispersibleboga pangaruh induksi dina hawa, méré compressibility of mortir jeung ngaronjatkeun workability konstruksi tina mortir.

aplikasi produk bubuk emulsion redispersible

1. Sistim insulasi éksternal:

 Bubuk Émulsi Dispersible1

Beungkeutan mortir: Mastikeun yén mortir bakal pageuh beungkeut témbok jeung dewan EPS.Ningkatkeun kakuatan beungkeut.

Palapis mortir: pikeun mastikeun kakuatan mékanis tina sistem insulasi, résistansi retakan sareng daya tahan, résistansi dampak.

2. Genténg map jeung agén caulking:

Binder ubin keramik: nyayogikeun beungkeutan kakuatan anu luhur pikeun mortir, masihan mortir cukup kalenturan pikeun nyaring substrat sareng koefisien ékspansi termal anu béda tina ubin.

Caulk: ngajadikeun mortir impermeabel pikeun nyegah intrusi cai.Dina waktu nu sarua, éta boga adhesion alus tur shrinkage low sarta kalenturan kalawan ujung ubin.

3. Genténg renovasi jeung kayu plastering putty:

Ningkatkeun kakuatan adhesion sareng beungkeutan dempul dina substrat khusus (sapertos permukaan ubin, Mosaic, lapis sareng permukaan lemes anu sanés) pikeun mastikeun yén putty ngagaduhan kalenturan anu hadé pikeun nyaring koefisien ékspansi substrat.

 Bubuk Émulsi Dispersible2

4. Tembok putty

Ningkatkeun kakuatan beungkeutan putty, mastikeun yén putty ngabogaan kalenturan tangtu cushion dasar béda pikeun ngahasilkeun stress ékspansi béda.

Mastikeun yén putty ngabogaan lalawanan sepuh alus tur impermeability, résistansi Uap.

5. Self-leveling mortir lanté:

 Bubuk Émulsi Dispersible3

Pastikeun modulus elastis mortir cocog sareng résistansi bending sareng résistansi retakan.

Ningkatkeun résistansi ngagem, kakuatan beungkeut sareng kohési mortir.

6. Antarmuka mortir:

Ningkatkeun kakuatan permukaan substrat sareng mastikeun adhesion mortir.

7. mortir waterproof basis semén:

Mastikeun kinerja waterproof of palapis mortir, sarta boga adhesion alus kalawan beungeut dasar, ngaronjatkeun kakuatan compressive na tilepan mortir.

8. ngalereskeun mortir:

Pastikeun yén koefisien ékspansi mortir sareng substrat cocog, sareng ngirangan modulus elastis mortir.

Pastikeun yén mortir ngabogaan hydrophobicity cukup, perméabilitas jeung adhesion.

 Bubuk Émulsi Dispersible4

9. Batu mortir plastering:

Ningkatkeun ingetan cai.

Ngurangan leungitna cai kana substrat porous.

Ningkatkeun kesederhanaan operasi konstruksi sareng ningkatkeun efisiensi kerja.

10. EPS garis moyok / leutak diatom

Ningkatkeun workability operasi konstruksi, ningkatkeun adhesion jeung kakuatan compressive, ngurangan nyerep cai jeung manjangkeun umur layanan.

pakét

25kg / kantong, kantong kertas multilayer dijejeran ku pilem poliétilén;20 ton muatan truk.

 Bubuk émulsi dispersible6

neundeun

Simpen dina tempat anu tiis sareng garing;Pikeun nyegah uap cai, kantong kudu disegel pas mungkin sanggeus muka;Dina panempoan ciri termoplastik produk, tumpukan teu tiasa ngaleuwihan hiji palet.

Kasalametan jeung perlindungan lingkungan

Barang non-bahaya.Aturan pencegahan kacilakaan anu aya hubunganana sareng panyalindungan lebu (VBGNo.119) kedah diperhatoskeun.Produk ieu digolongkeun kana ST1 sareng tiasa dipasihan lambar data kaamanan upami dipénta.

Fitur:

Aplikasi: mortir beungkeutan kotak keramik;mortir beungkeutan insulasi témbok éksternal;mortir timer leveling;mortir panganteur

Bungkusan: Kantong komposit kertas-plastik, unggal kantong beurat bersih 25kg

Panyimpenan: Simpen dina lingkungan garing handap 30 ℃

Catetan: Saatos dibuka, anu henteu dianggobubuk polimér redispersiblekudu disegel pikeun nyegah kontak hawa jeung Uap

Hirup rak: satengah taun, upami umur rak ngaleuwihan, tapi henteu aya fenomena caking anu tiasa dianggo.


waktos pos: Feb-27-2024