warta-spanduk

warta

Naon Peran Éter Selulosa Dina Mortir?

ingetan cai tinaéter selulosa

Panahanan cai mortir nujul kana kamampuan mortir pikeun nahan sareng ngonci Uap.Nu leuwih luhur viskositas éter selulosa, nu hadé ingetan cai.Kusabab struktur selulosa ngandung beungkeut hidroksil jeung éter, atom oksigén dina gugus beungkeut hidroksil jeung éter pakait jeung molekul cai pikeun ngabentuk beungkeut hidrogén, ku kituna cai bébas jadi kabeungkeut cai jeung angin cai, sahingga maénkeun peran cai. ingetan.

asd (1)

Kalarutan tinaselulosa éter

1. The coarser selulosa éter gampang dispersed dina cai tanpa agglomeration, tapi laju disolusi pisan slow.Éter selulosahandapeun 60 bolong nu leyur dina cai salila kira 60 menit.

2. partikel halus éter selulosa gampang dispersed dina cai tanpa agglomeration, sarta laju disolusi sedeng.Langkung ti 80 bolongselulosa éterieu leyur dina cai salila kira 3 menit.

3. Ultra-halus selulosa éter disperses gancang dina cai, leyur gancang, sarta ngabentuk viskositas gancang.Langkung ti 120 bolongselulosa éterleyur dina cai salila kira 10-30 detik.

asd (2)

The finer partikel éter selulosa, nu hadé ingetan cai.Beungeutna kasarSelulosa éter HEMClarut langsung saatos kontak sareng cai sareng ngabentuk fenomena gél.Lem nu wraps bahan pikeun nyegah molekul cai neraskeun nembus, sarta kadangkala teu bisa merata dispersed tur leyur sanggeus lila agitation, ngabentuk solusi flocculent turbidized atanapi caking.Partikel-partikel halus langsung bubar sareng leyur dina kontak sareng cai pikeun ngabentuk viskositas seragam.

asd (3)

Aerasi éter selulosa

Aerasi éter selulosa utamana kusabab éter selulosa ogé mangrupa jenis surfaktan, sarta aktivitas antarmuka éter selulosa utamana lumangsung dina panganteur gas-cair-padet, mimitina ku ngawanohkeun gelembung, dituturkeun ku dispersi jeung wetting.Éter selulosa ngandung gugus alkil, anu sacara signifikan ngirangan tegangan permukaan sareng énergi antarbeungeut cai, sahingga leyuran cai gampang ngahasilkeun seueur gelembung katutup leutik nalika agitasi.

Gelatinisitas éter selulosa

Saatos éter selulosa leyur dina mortir, gugus methoxy sareng gugus hidroksipropil dina ranté molekuler bakal berinteraksi sareng ion kalsium sareng alumunium dina slurry pikeun ngabentuk gél kentel sareng ngeusian kakosongan mortir semén, ningkatkeun densifikasi tina. mortir sarta maénkeun peran keusikan fléksibel tur reinforcing.Sanajan kitu, nalika matrix komposit dipencet, polimér nu teu bisa maénkeun peran ngarojong kaku, jadi kakuatan sarta komprési tilepan ratio mortir nurun.

Sipat ngabentuk pilem tina selulosa éter

Film latex ipis kabentuk antara selulosa éter jeung partikel semén sanggeus hidrasi, nu miboga éfék sealing sarta ngaronjatkeun drying permukaan mortir.Alatan ingetan cai alus tina éter selulosa, molekul cai cukup anu dilestarikan di pedalaman mortir, ku kituna pikeun mastikeun hidrasi sarta hardening semén jeung ngembangkeun lengkep kakuatan, ngaronjatkeun kakuatan beungkeutan mortir, sarta ngaronjatkeun cohesiveness of mortir, ku kituna mortir ngabogaan plasticity alus sarta kalenturan, sarta ngurangan deformasi shrinkage of mortir.


waktos pos: Mar-12-2024