warta-spanduk

warta

Naon aplikasi séloluse éter?

1. Industri minyak bumi

Natrium carboxymethyl selulosa utamana dipaké dina ékstraksi minyak, dipaké dina pembuatan leutak, muterkeun peran viskositas, leungitna cai, éta bisa nolak rupa-rupa polusi uyah leyur, ngaronjatkeun laju recovery minyak.Natrium carboxymethyl hydroxypropyl cellulose (NaCMHPC) sareng sodium carboxymethyl hydroxyethyl cellulose (NaCMHEC) mangrupikeun bahan anu saé pikeun pangeboran perlakuan leutak sareng persiapan cairan parantosan, kalayan ngahasilkeun pulping anu luhur, résistansi uyah sareng kalsium anu hadé, kamampuan ningkatkeun viskositas sareng résistansi suhu (160 ℃) .Cocog jeung persiapan cai tawar, cai laut jeung cairan pangeboran cai uyah jenuh, dina beurat kalsium klorida bisa disiapkeun kana rupa-rupa kapadetan (103 ~ 127g / cm3) pangeboran cairan, sarta nyieun boga viskositas tangtu jeung low. leungitna filtration, viskositas na filtration kapasitas leungitna leuwih hade tinimbanghidroksiétil selulosa, mangrupakeun aditif produksi minyak alus.

sdvfdb (1)

Natrium carboxymethyl selulosa mangrupakeun turunan selulosa loba dipaké dina prosés eksploitasi minyak, nu geus dilarapkeun dina pangeboran cairan, cementing cairan, fracturing cairan sarta ngaronjatkeun volume produksi minyak, utamana dina pangeboran cairan kalawan dosage badag, utamana take off jeung badarat filtration jeung viskosifikasi.Hidroksiétil selulosa(HEC) dipaké dina pangeboran, parantosan jeung prosés cementing salaku penstabil thickening leutak.Dibandingkeun jeung natrium carboxymethyl selulosa jeung karét guar, hydroxyethyl selulosa boga kaunggulan pangaruh thickening alus, keusik ditunda kuat, eusi uyah tinggi, résistansi panas alus, leungitna cairan low, blok lem rusak jeung résidu low.

2. Konstruksi jeung industri palapis

Natrium karboksimétil selulosa, Campuran wangunan mortir jeung palapis mortir, bisa dipaké salaku retarder a, agén panahan cai, thickener jeung binder, sarta bisa dipaké salaku dispersant a, agén panahan cai jeung thickener pikeun mortir, mortir jeung lanté smoothing bahan gips jeung semén. handap.Ieu mangrupakeun masonry husus sarta plastering mortir admixture dijieunna tina carboxymethyl selulosa pikeun blok beton aerated.Bisa ngaronjatkeun workability, ingetan cai sarta résistansi retakan mortir, sarta nyingkahan cracking na hollowing tina tembok block.Bahan hiasan permukaan wangunan Cao Mingqian dkk dijieunna tina métil selulosa mangrupa bahan hiasan permukaan wangunan ramah lingkungan, prosés produksina basajan, beresih, bisa dipaké pikeun tembok tinggi-grade, permukaan kotak batu, ogé bisa dipaké pikeun hiasan permukaan. tina kolom sareng tablet.

sdvfdb (2)

3. Industri kimia sapopoé

Natrium carboxymethyl selulosa, a tackifier stabil, muterkeun hiji peran dina dispersing stabilisasi gantung dina produk némpelkeun bahan baku bubuk padet, thickening, dispersing jeung homogenizing dina kosmétik cair atawa emulsion.Éta tiasa dianggo salaku penstabil sareng viscosifier.Emulsifying stabilizer dipaké salaku émulsifier, tackifier sarta penstabil pikeun salep jeung sampo.Natrium carboxymethyl hydroxypropyl selulosa bisa dipaké salaku penstabil napel of odol, mibanda sipat thixotropic alus, jadi odol ngabogaan formability alus, deformasi jangka panjang, seragam jeung rasa hipu.Natrium carboxymethyl hydroxypropyl résistansi uyah selulosa, résistansi asam punjul, pangaruhna jauh leuwih hade tinimbang carboxymethyl selulosa, bisa dipaké salaku tackifier di detergent, agén pencegahan adhesion kokotor.Dina produksi deterjen, natrium carboxymethyl selulosa umumna dipaké salaku dispersant kokotor bubuk laundry, thickener sarta dispersant detergent cair.

sdvfdb (3)

4. Farmasi jeung industri pangan

Dina industri farmasi,hidroksipropil karboksimétil selulosa(HPMC) bisa dipaké salaku excipients ubar, loba dipaké dina rorongkong ubar lisan release dikawasa jeung olahan release sustained, salaku release blocking bahan pikeun ngatur sékrési ubar, salaku bahan palapis sustained agén release, pellets release sustained, capsules release sustained. .Anu paling sering dianggo nyaéta métil karboksimétil selulosa, étil karboksimétil selulosa, sapertos MC anu sering dianggo dina pabrik tablet sareng kapsul, atanapi tablet gula anu dilapis.Kualitas luhuréter selulosabisa dipaké dina industri pangan, sarta mangrupakeun thickeners éféktif, stabilizers, excipients, agén panahan cai sarta agén foaming mékanis dina sagala rupa pangan.Métilselulosa jeunghidroksipropil métilselulosageus dipikawanoh

Zat métabolik inert anu henteu ngabahayakeun pikeun fisiologi.Purity tinggi (99,5% atawa leuwih purity)karboksimétil selulosa(CMC) bisa ditambahkeun kana pangan kayaning susu jeung krim produk, condiments, jams, jellies kulit, kaléng, sirop méja jeung inuman.Carboxymethyl cellulose kalayan kamurnian langkung ti 90% tiasa dianggo dina aspék anu aya hubunganana sareng pangan, sapertos transportasi sareng neundeun buah seger.Bungkus plastik ieu gaduh kaunggulan pangaruh pelestarian anu saé, kirang polusi, henteu aya karusakan, sareng mekanisasi produksi anu gampang.

5. Bahan fungsional optik jeung listrik

Alatan purity luhurselulosa éter, résistansi asam alus, résistansi uyah, utamana eusi low beusi jeung logam beurat, koloid disiapkeun pisan stabil, cocog pikeun accu alkalin, séng-mangan accu éléktrolit thickening penstabil.lobaéter selulosanémbongkeun sipat kristal cair thermotropic.Asetilhidroksipropil selulosangabentuk kristal cair cholesteric thermogenic handap 164 ℃.


waktos pos: Mar-22-2024