warta-spanduk

warta

Naon Balukarna Selulosa, Pati Éter sareng Bubuk Polimér Redispersible Dina Gypsum Mortir?

Hidroksipropil Métil Selulosa HPMC
1. Cai mibanda stabilitas pikeun asam sarta alkali, sarta leyuran cai na pisan stabil dina pH = 2 ~ 12 rentang.Caustic soda jeung cai kapur teu boga loba pangaruh dina kinerja na, tapi alkali bisa nyepetkeun laju disolusi sarta rada ningkatkeun viskositas nu.
2. HPMCmangrupa agén cai-panahan efisien pikeunmortir garingSistim, nu bisa ngurangan laju sékrési mortir jeung stratifikasi, ngaronjatkeun cohesiveness of mortir, éféktif ngahambat formasi retakan palastik mortir, sarta ngurangan indéks cracking palastik mortir.
3, éta mangrupa éléktrolit non-ionik jeung non-polimér, nu stabil pisan dina leyuran cai uyah logam jeung éléktrolit organik, sarta bisa ditambahkeun kana bahan wangunan pikeun lila pikeun mastikeun yén durability na ningkat.
4, kinerja gawe tina mortir geus nyata ningkat, mortir sigana boga "oiness", bisa nyieun témbok gabungan pinuh, permukaan lemes, supados mortir jeung beungkeut basa pageuh, sarta bisa manjangkeun waktu operasi.

Panahanan cai
Realisasi curing internal nyaéta kondusif pikeun perbaikan kakuatan jangka panjang, inhibisi perdarahan, pencegahan pakampungan mortir, shrinkage sarta perbaikan résistansi mortir cracking.

Penebalan
Nyegah segregation, ngaronjatkeun uniformity of mortir, ngaronjatkeun kakuatan beungkeut baseuh, sarta ngaronjatkeun kinerja anti nongkrong.

Nahan hawa
Ningkatkeun kinerja mortir.Kalayan langkung luhur viskositas selulosa, langkung panjang ranté molekular, langkung écés pangaruh entraining hawa.

koagulasi nyangsang
Cooperate kalawan ingetan cai pikeun manjangkeun waktu muka mortir

Hydroxypropyl Starch éter
1. Eusi hydroxypropyl luhur dina aci éter méré sistem hydrophilicity stabil, ngarobah cai bébas kana cai kabeungkeut, nu muterkeun hiji peran ingetan cai alus.
2. Éter pati kalawan eusi hydroxypropyl béda boga kamampuhan béda pikeun mantuan selulosa nahan cai dina dosage sarua.
3. The substitusi grup hydroxypropyl ngaronjatkeun gelar bareuh dina cai sarta compresses rohangan pikeun aliran partikel, sahingga achieving efek thickening sarta viskositas ngaronjat.

Lubricity thixotropic
Aci éter gancang dispersed dina sistem mortir, ngarobah rheology of mortir jeung mere eta thixotropy.Nalika gaya éksternal diterapkeun, viskositas mortir bakal diréduksi, mastikeun konstruksi anu hadé sareng pumpability, sareng masihan thixotropy.Mibanda rasa lemes.Nalika gaya éksternal ditarik, viskositas naék, masihan mortir résistansi anu hadé pikeun sagging.Diantara bubuk putty, éta gaduh kaunggulan ningkatkeun kacaangan minyak dempul sareng kacaangan polishing.

Pangaruh ingetan cai bantu
Pati éter sorangan miboga sipat hidrofilik alatan peran gugus hidroksipropil dina sistem.Nalika digabungkeun jeung selulosa atawa ditambahkeun dina jumlah nu tangtu kana mortir, éta bisa ningkatkeun ingetan cai ka extent tangtu sarta ngaronjatkeun waktu drying permukaan.

Anti sag jeung anti dieunakeun
Pangaruh anti sag anu saé sareng pangaruh ngabentuk.

a

bubuk polimér redispersible
1. Ningkatkeun workability of mortir.bubuk redispersibler or RDPpartikel anu dispersed dina sistem, méré sistem fluidity alus sarta ngaronjatkeun workability na workability of mortir.
2. Ningkatkeun kakuatan beungkeutan mortir.Saatos bubuk karét dispersed kana pilem, zat anorganik jeung organik dina sistem mortir bisa ngahiji.Bisa dibayangkeun yén semén sareng keusik dina mortir mangrupikeun tulang, sareng bubuk latex ngabentuk ligamén.Kohési ningkat, kakuatan ningkat, sareng struktur anu fleksibel laun-laun kabentuk.
3. Ningkatkeun résistansi cuaca mortir.Freeze-thaw bubuk latex tahan nyaéta résin thermoplastic kalawan kalenturan alus, nu bisa ngaktipkeun mortir pikeun ngabales parobahan éksternal dina tiis jeung panas, éféktif nyegah mortir ti cracking alatan parobahan suhu.
4. Ningkatkeun kakuatan flexural of mortir.Polimér sareng bubur semén ngabentuk kaunggulan pelengkap.Nalika retakan disababkeun ku kakuatan éksternal, polimér tiasa bentang retakan sareng ngahambat ékspansi retakan, ku kituna ningkatkeun kateguhan narekahan sareng deformasi mortir.


waktos pos: Mar-06-2024